Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2014 - 21:23 Yorum: 0

AK Parti Denizli İl Başkanı Örki:

"Paralel yapıya destek olduğu iddiasıyla nam yapmış bir gazetenin reklam adı altında yaptığı, bir kışkırtma girişimidir"

AK Parti Denizli İl Başkanı Örki:

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, "Paralel yapıya destek olduğu iddiasıyla nam yapmış bir gazetenin reklam adı altında yaptığı, bir kışkırtma girişimidir" görüşünü bildirdi.

Avni Örki, yazılı açıklamasında, bir gazetenin Denizli'de "reklam adı altında yaptığı billboard çalışması" nedeniyle toplumda büyük huzursuzluk çıktığını ileri sürdü.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir şirkete kiraladığı billboardlar üzerinde tasarruf hakkı bulunmadığını, bu nedenle konuyla ilgili söz konusu reklamlardan sorumlu tutulamayacağını ifade eden Örki, şunları kaydetti:

"Paralel yapıya destek olduğu iddiasıyla nam yapmış bir gazetenin reklam adı altında yaptığı, bir kışkırtma girişimidir. Bir gazetenin haberciliğini beğenmediğimizde o gazeteyi almama özgürlüğüne sahibiz ancak billboardlara çıkan bir başkaldırı her gün gözümüze sokulursa bu noktada tepkimizi göstermek hakkına da sahibiz. Daha önce de paralel yapıya desteklediği iddia edilen bazı şirketlerin reklamları, billboardlarda yerini almıştı ancak şimdiye kadar hiçbirine tepki gösterilmedi zira o reklamlar, tamamen şirketlerin tanıtımlarını yapma amacı taşıyordu. Burada ise bir algı operasyonu yapma arzusu aşikardır. Bu da hem şahsımı hem de Denizli halkının kahir ekseriyetini rahatsız etmiştir. Denizli, hiç kimsenin laboratuvarı değildir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber