Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 14:08 Yorum: 0

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Akbulut, delegelerle buluştu

KOCAELİ (AA) - AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri, Mimar Sinan Mahallesi delegeleriyle bir araya geldi.Bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Akbulut, AK...

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Akbulut, delegelerle buluştu

KOCAELİ (AA) - AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri, Mimar Sinan Mahallesi delegeleriyle bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Akbulut, AK Parti iktidarı döneminde hem Türkiye'ye hem de Dilovası'na büyük hizmetler yapıldığını söyledi.

Hızla büyüyen ve gelişen Türkiye'de istikrarın sürmesi için AK Parti'ye her zamankinden daha fazla sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Akbulut, "Birlik ve beraberliğimizin en güzelini sergileyeceğimiz kongrelerimizde, AK Parti ailesinin bir bütün olduğunu ve millete hizmet yolunda durmadığını göstermemiz gerekiyor. Gelin bu kongremizi şölene çevirelim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber