Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Mart 2015 - 18:48 Yorum: 0

AK Parti Diyarbakır 4. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır 4. Olağan İl Kadın Kolları kongresi yapıldı.Bir otelde gerçekleştirilen kongreye Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, AK...

AK Parti Diyarbakır 4. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır 4. Olağan İl Kadın Kolları kongresi yapıldı.

Bir otelde gerçekleştirilen kongreye Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri ile İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığına Mukaddes Evsen seçildiği kongrede konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak, yaklaşık 4 milyon üyesi olan AK Parti kadınlarının dünyanın en büyük kadın hareketi olduğunu ve çözüm sürecine en büyük desteğin kadınlardan geldiğini söyledi.

Akar, kadına yönelik şiddet son bulması için tüm toplum kesimlerinin olarak daha duyarlı olması gerektiğini belirterek, AK Parti'nin kadınlara yönelik pek çok ilke imza attığını aktardı.

Akar, şunları kaydetti:

"AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden itibaren har alanda olduğu gibi kadınlara yönelik pek çok ilke imza attık. Hükumetimiz, kadınlarımızın ülkemizin, erkeklerle birlikte toplumsal sorumluluğu her alanda yüklenecek bilgi ve bilinçte bireyler olarak kamusal yaşamdaki yerlerini almalarını, geleceğimizin önemli bir teminatı olarak görmektedir. AK Parti olarak kadına pozitif ayrımcılık yaptıklarını ve buna öncelik verdik."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber