Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır'dan ziyaret

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, yeni Ereğli Vergi Dairesi hizmet binasının inşaat çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.Çakır,  beraberindeki yönetim kurulu...

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır'dan ziyaret

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, yeni Ereğli Vergi Dairesi hizmet binasının inşaat çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Çakır,  beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle,  Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’yi ziyaret etti.

Yaklaşık 2 yıldır ilçeye modern bir vergi dairesi hizmet binası kazandırılması için çaba gösterdiklerini belirten Çakır, ödeneği hazır olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarının da hızlı  şekilde devam ettiğini söyledi.

Çakır, ihaleyi alan firmanın belirlenen tarihten önce inşaatı tamamlamasını beklediklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vergi Dairesi Müdürü Gövce de yeni hizmet binasına 2016 yılının başlarında taşınmış olmayı ümit ettiklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber