Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 17:28 Yorum: 0

AK Parti Erzurum Kadın Kolları’ndan Rektör Çomaklı’ya tebrik ziyareti

AK Parti Erzurum Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.

AK Parti Erzurum Kadın Kolları’ndan Rektör Çomaklı’ya tebrik ziyareti

AK Parti Erzurum Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Rektör Çomaklı'ya yeni görevinde başarılar dilediler.

Özellikle Erzurum'da öğrenim gören kız çocukları için projelerinin olduğunu söyleyen Başkan Hilal Demir, kız çocuklarının barınma ve ihtiyaçları konusunda Atatürk Üniversitesi'nin desteğini görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

Rektör Çomaklı ise Hilal Demir ve yönetiminin nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, kadınların, toplumun her kesiminde olması gerektiğini söyledi. Çomaklı, kadınların toplumsal yaşamdaki sorunlarının giderilmesi için tüm siyasi partilerin kadın teşkilatlarına çok önemli görevler düştüğünü kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber