Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2017 - 15:43 Yorum: 0

AK Parti ‘evet’ turunda

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Hekim başkanlığındaki AK Parti'li...

AK Parti ‘evet’ turunda

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Hekim başkanlığındaki AK Parti'li heyet, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmalarına devam ediyor.

Hürriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen AK Parti'li heyet, 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için vatandaşlardan "evet" oyu istedi.

16 Nisan'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylamasının Türkiye için büyük bir önem taşıdığını söyleyen Altınordu Belediye Başkan Engin Tekintaş, ülkenin büyümesi ve gelişmesini hazmedemeyenlerin bu referandumda hayır cephesine çalıştıklarını, vatanını milletini bayrağını ve devletini seven vatandaşların ise sandıkta "evet" oyu vererek onlara en güzel cevabı vereceğini söyledi.

Başkan Engin Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti: "16 Nisan ülkemiz için önemli bir gün. Bizler inanıyoruz 16 Nisan günü hızlı büyümenin önündeki en büyük engel kalkacak ve ülkemiz şaha kalkacaktır. İstikrarlı bir Türkiye için herkesin üzerine düşen görevi sonuna kadar yerine getirmesi gerekiyor. Biz bir olduk, ülkemiz için gece-gündüz çalışıyoruz. Biliyoruz ki 16 Nisan günü siz değerli hemşerilerimiz evet oyu vererek bu hızlı büyümeye destek vereceksiniz" dedi.

"Sandıklardan "evet" çıkacak"

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak da yapılacak referandumun bir parti seçimi olmadığını, bunun Türkiye'nin hızına hız katacağı bir seçim olduğunu söyledi. Milletvekili Oktay Çanak, şöyle konuştu: "Önümüzde 16 Nisan referandum oylaması var. Her şeyden önce bunun bir partinin seçimi olmadığını söylemek istiyorum. Bu seçim ne belediye başkanlığı seçimi, ne milletvekilliği seçimi bu seçim gücünü tamamen milletten alan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin seçimidir. Milletin gücü 15 Temmuz'da herkes tarafından görüldü. Milletimiz tankların önüne yattı ve çıplak elleriyle silahları tutup aşağı indirdiler. Bu gücü gösteren milletin "evet" diyerek sandıkta doğru karar vereceğine hepimiz inanıyoruz. Yeni sistemin özünde olan tamamen milletin gücüdür.16 Nisan'da evet diyen de hayır diyende bu memleketin evladıdır. Kimse çıkan sonuçtan sonra bizi ayrıştıramaz, ötekileştiremez."

Gerçekleştirilen ziyaretin mahalle sakinleri tarafından takdir ile karşılandığını ifade eden Hürriyet Mahalle Muhtarı Selami Gür, "Hürriyet Mahallesi ve çevrede bulunan bütün mahallelerde sandıklardan evet oyu çıkacaktır" diye konuştu.

AK Parti ‘evet’ turunda

AK Parti ‘evet’ turunda

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber