Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 11:08 Yorum: 0

AK Parti Gençlik Kolları iftarda buluştu

KAYSERİ (AA) - AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, iftarda bir araya geldi.Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki iftara, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emre Çalışkan, Gençlik...

AK Parti Gençlik Kolları iftarda buluştu

KAYSERİ (AA) - AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, iftarda bir araya geldi.

Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki iftara, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emre Çalışkan, Gençlik Kolları Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan ile gençlik kolları üyeleri katıldı.

Burada konuşan Çalışkan, İsrail'in ramazan ayında Gazze'ye uyguladığı zulmü sürdürdüğünü söyledi.

Gençlik kolları olarak zulmün karşısında durmaya çalıştıklarını ifade eden Çalışkan, "Bu zalim devlet, çoluk çocuk ayrımı yapmadan insanları katlediyor. Katliamın görüntülerini izliyoruz. Teşkilat olarak zulme sessiz kalmıyoruz, her platformda olanları karşısında olduğumuzu haykırıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Çalışkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanması için gençlik olarak kapı kapı dolaşacaklarını ve özveriyle çalışacaklarını dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber