Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Temmuz 2014 - 16:53 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Yıldırım:

"Dünya susuyor, İsrail vuruyor. Çocuk demiyor, genç demiyor, yaşlı demiyor, kadın demiyor, İsrail öldürmeye devam ediyor. Tek bir ülkenin sesi çıkıyor, tek bir liderin sesi çıkıyor, Recep Tayyip Erdoğan'ın sesi çıkıyor"

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Yıldırım:

ERZİNCAN (AA) -  Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "Dünya susuyor, İsrail vuruyor. Çocuk demiyor, genç demiyor, yaşlı demiyor, kadın demiyor, İsrail öldürmeye devam ediyor. Tek bir ülkenin sesi çıkıyor, tek bir liderin sesi çıkıyor, Recep Tayyip Erdoğan'ın sesi çıkıyor" dedi.

Yıldırım, Erzincan Valiliği ve Belediyesi'nce belediye salonunda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. 

Burada konuşan Yıldırım, İslam dünyasını birbirine düşüren uluslararası organizasyonlar olduğunu ve bu organizasyonların her zamankinden daha aktif çalıştığını söyledi.

İsrail'in öldürmeye devam ettiğini belirten Yıldırım, "Dünya susuyor, İsrail vuruyor. Çocuk demiyor, genç demiyor, yaşlı demiyor, kadın demiyor, İsrail öldürmeye devam ediyor. Tek bir ülkenin sesi çıkıyor, tek bir liderin sesi çıkıyor, Recep Tayyip Erdoğan'ın sesi çıkıyor. Bu insanlık zulmüne karşı durmaya devam edeceğiz. Türkiye'ye de yakışan budur" diye konuştu.

Türkiye'de bayramın güzel bir atmosferde geçtiğini dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Biz ne güzel bayram yapıyoruz, kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi artırıyoruz. Allah'a şükür ülkemizde huzur var, barış var. Bir buçuk yıl oldu şehit cenazesi gelmiyor. İnsanlarımız anlamsız bir kavga için ölmüyor, bu çok güzel bir şey. İnşallah bunun daim olması içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizim güvenliğimiz, bizim huzurumuz için hudut kapılarında, yollarda nöbet tutan, 7 gün 24 saat bizim rahatımız için çalışan askerlerimiz, güvenlik güçlerimiz var. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Bu ülke için hayatını kaybetmiş, bu ülkenin bağımsızlığı için kanını dökmüş, gazilerimizi ve şehitlerimizi de rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz."

Yıldırım, konuşmasının ardından salondakilerle bayramlaştı.

Bayramlaşma programına, Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber