Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Mart 2017 - 23:33 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş Didim’de

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Didim'de oda...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş Didim’de

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Didim'de oda başkanları, sivil toplum kurulu temsilcileri, muhtarlar ve partilileriyle bir araya geldi.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Didim'de ilçe teşkilatının düzenlediği kanaat önderleri toplantısına katıldı. Bir Otel'de gerçekleşen toplantıda Ataş'ı AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, İl ve İlçe yöneticileri eşlik etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından toplantının açılışında konuşan AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü "Ülkemiz 15 Temmuz'dan bu yana olağanüstü süreçten geçmekte; Ülkemiz üzerinde egemen olması gereken milleti iradesi pek çok defa farklı egen güçlerce saf dışı bırakılmıştır. 27 Mayıs'ta Adnan menderesi şehit verdik 12 Martta hükümet istifaya zorlandı. 12 Eylül'de ordu yönetime el koydu. 28 Şubat 1997'de irtica ile mücadele bahanesiyle post modern darbe yaşlandı. 27 Nisan 20097'de e muhtırayı ilan etti. 31 Mart 31 Mayıs 2013 te gezi parkı eylemleriyle birileri ders vermeye çalıştı. Paralel yapı 17-25 Aralıkta hükümeti yıkmaya çalışan operasyonlar yaptı. Bazıları yıkmaya çalıştı bazıları da zarar vermeye çalıştı. Milleti iradesini önlemek için AK Partinin teklifi ve MHP'nin desteğiyle 18 maddelik madde meclisten geçirildi. 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasıyla halkın onayına sunuldu. Referanduma sayılı günler kalan bir Türkiye mozaiği olan Didim'imiz de siz kanaat önderleriyle bir araya geldik. Güçlü Türkiye kararını iyi değerlendirelim. Güçlü Türkiye ve kalıcı istikrar için sizleri evet demeye çağırıyorum."dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ise "Genel Başkan yardımcısı Ataş'ın 16 Nisan'daki halk oylaması için 2 günlük program için Aydın'a geldiğini belirterek ziyaretleri için teşekkür etti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise "16 Nisan'da tarihi karar vereceğiz. Bu karar birliğimiz beraberliğimiz istiklalimiz ve istikrarımız etkileyecek. Ülkemizin geleceğini ve kaderini etkileyecek. Burada tercihte bulunacak. Ülkemizin daha ileriye taşınmasına vesile olacak. 14 yılda 11 kez sandık kuruldu. Biz milletimiz hiçbir zaman kandırmadık; doğru söylemeye devam edeceğiz. Hedefimiz ülkemizi iyi noktalara taşımak. İnancımız tam. 16 Nisan'daki vereceğimiz kararla belirsizlikler ortadan kalkacak ve kalıcı iktidar sağlanacak. Vereceğimiz karar hepimiz için ülkemiz, devletimiz ve bayrağımız için önemli; ülke sizin karar sizin."dedi.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, konuşmasında referanduma sürecinde yalan ve iftiraların atıldığını belirterek "Çok önemli bir karar sürecinin arifesinde bulunuyoruz. Biz başımız sıkıştıkça hem milletimize gidip kararlarımızı milletimize sormaya çalıştık. Çünkü millet her zaman doğruyu yapar, doğruyu söyler ve doğru karar kararları alır. Muhalefet partisi lideri ve sözcüleri zaman zaman kalkıp tek adamlık bahsediyor, efendim Türkiye tek adamlığı teslim ediliyor. Kararnamelerle işte istediği gibi yöneltilecek. Bir gecede muhtarların durumunu kararname ile bitiriyorum diyerek bitirecek. Lokantaları kapatıyorum dese kapatacak. Efendim başı açıklar başlarını kapatacaklar, bir kararname çıkarılırsa Türkiye bunları yaşayacak gibi saçma sapan ipe sapa gelmez, bir takım yalanlarla iftiralarla bu milletin kafası karıştırılmaya çalışılıyor."dedi.

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Ataş, Türkiye'nin büyümesini hazmedemeyenlerin ülkenin önünü kesmeye çalıştığını ifade ederek "Türkiye artık geleceğe daha kararlı ve emin adımlarla yürümeye mecburdur. Koalisyon dönemlerinin Türkiye'de bittiğini, ancak Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile yeni bir yönetim anlayışı ile inşa edersek Türkiye'yi geleceğe emin adımlarla taşıyabiliriz. Maalesef Türkiye'nin önünü kesmek için gelişmiş kalkınmış bir Türkiye'ye hazmedemeyenlerin içerideki ve dışarıdaki bir takım çevreler, Türkiye'nin önünü kesmenin gayreti içerisinde oldular. Hep bunu denediler; AK Parti iktidarları döneminde de denediler. 2008 yılında iktidarda olan 340 üzerinde milletvekili olan AK Partiye kapatma davası açtılar. 2013 gezi olaylarında 12 tane ağaç bahane edilerek Türkiye'yi acaba Suriye'ye nasıl çeviririz, bir kaos ortamı meydana getirerek insanları birbirine nasıl kırdırırız planları yapıldı bu ülkede O gezi olayları içerisindeki heyette hükümetle görüşmeye götürüldüğünde hatırlayın hangi konular pazarlık payı yapılmıştı. 3. boğaz köprüsü inşaatı dursun, Avrasya tüneli inşaatı dursun, 3. havalimanı inşaatı durdurulsun diye, diyebilecek kadar bu ülkenin kanını taşımayan, bu ülkenin kanını yüreğinde taşımayanlar, kalkıp alçakça bunların pazarlığını yapabildiler. 3. boğaz köprüsünün, Avrasya tünelinin ve 3. havalimanı yapılmasının kime zararı var bu ülkede Niçin bunlar pazarlık konusu yapıldı. Bunların hesabı sorulmayacak mı? Millet bunun hesabını sormayacak mı? Biz hala gezi zekalı zihniyetlerle yöneltilen bir Türkiye mi istiyoruz. Türkiye koalisyon dönemindeki hükümetlerine mahkûm mu yapılmak isteniyor."diye konuştu.

"HİLAL VE HAC'IN MÜCADELESİ"

Avrupa ülkelerinin Türkiye'ye tavır takınmalarının nedenlerini de sıralayan Ataş "Düne kadar dost bildiğimiz Avrupa ülkelerinin, müttefik olarak kabul ettiğimiz ülkelerin bugün Türkiye'ye karşı nasıl bir tavır takındıklarını hepimiz izliyoruz. Neydi dertleri neden düne kadar sesleri çıkmıyordu? Sen 3. boğaz köprüsünü yaparsan dünya çapında projeler yaparsan, Avrasya tünelini, Üçüncü havalimanını yaparsan, tankını helikopterini yaparsan füzeleri yaparsan uzaya uydu gönderecek hale gelirsen, kusura bakma ben senin önünü keserim, müsaade etmem zihniyetidir bu"dedi.

Haç ile Hilal'in mücadelesinin yapılmaya çalışıldığını belirten Ataş "Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı Türkiye'nin geleceğinden daha önemli değildir. Bu düşmanlıklarımızı bir tarafa bırakmamız gerekiyor. Bilesiniz ki geçmişte haçlı orduları ile bu ülkeyi nasıl yok etme planları yaptılarsa bu ülkeyi yok edemedilerse şimdi yeniden o haçlı zihniyeti hortlamış vaziyetteHilal ve Hac'ın mücadelesidir bu açıkça söylüyorum.Onun için bu işin partili partisiz hesabı yapılacak bir dönem değildir. Gelişmiş ve Kalkınmış Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyorlar" dedi.

Ataş sözlerinin sonunda CHP Liderini de eleştirerek "Ben üzülüyorum; ana muhalefet partisi liderine üzülüyorum. Gerçekleri yansıtmayan yanlan ve yanlış ifadelerle bu milletin kafasını bulandırmasına üzülüyorum. Bir muhalefet partisinin lideri bu hale düşmemeli. Siyasetçiler doğruları millete söylemeleri lazım. Anayasa değişiklik paketi içerisinde olmayan maddeleri, olmuş gibi söylemek bir siyaset tarzı olmamalı. Yazıktır günahtır; bu ülkede hep birlikte yaşıyoruz. Yalan söylemek bu millete ne kazandırır. Şimdi bu ülke üzerinde oyun yapmak isteyen, tüm hainlerin hesabının görüleceği gündür. İddia ediyorum ve bir şey söylüyorum; 16 Nisan'da sandıklarda yüksek oranda evet çıkarsa, bugün Türkiye'ye karşı tavır takınan terör örgütleri de Avrupa ülkeleri de yeniden kendilerine pozisyon belirleme gayreti içerisinde olacaklardır."dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş Didim’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş Didim’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş Didim’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş Didim’de

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber