Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Siyaset 05 Eylül 2016 - 13:25 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: “Bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Sizden aldığımız güç ve kuvvet ile bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: “Bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Sizden aldığımız güç ve kuvvet ile bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Burada dernek başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Çalık gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Muhtarların seçilmiş demokrasinin bekçileri olduğunu ifade eden Çalık, "Öyle bir güzel bekçilik yaptınız ki 15 Temmuz gecesinden itibaren hem Cumhurbaşkanımıza, hem Türkiye'ye hem de vatanımıza sahip çıktınız. Hepiniz silahların önünde göğsünüzü siper ettiniz. O gökten yağan kurşunların önüne evlatlarınızı, göğüslerinizi siper etimiz. Allah hepinizden razı olsun. Siz milletin temsilcilerisiniz. Biz sizden aldığımız güç ve kuvvet ile bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

15 yıllık AK Parti döneminde başta kurucu genel başkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkesin dimdik durduğunu ifade eden Çalık, "Yargı vesayeti dediler hayır dedik, bürokratik vesayet dediler hayır dedik, askeri vesayet dediler hayır dedik. Fetullahçı vesayet dediler hayır dedik. Bölücü terör örgütlerinin vesayetine kesinlikle hayır dedi. Hepsiyle sonuna kadar cansiperane mücadele ettik ve mücadele etmeye de devam edeceğiz. Allah bu canı bu bedende taşıdığı sürece, Cumhurbaşkanıma yol arkadaşlığı etmiş, dava arkadaşlığı etmiş, kardeşlik etmiş ve masasında 15 yıl oturmuş biri olarak yönetiminde çalışmış biri olarak bize vermiş olduğu talimatları bugüne kadar eksiksiz yerine getirmek içim mücadele ettik. Bundan sonra da başkomutanımızın talimatlar bizim için emirdir. Ve o emirleri hepimiz yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet gazi olan kardeşlerimize de Rabbimden acil şifalar diliyorum. Bu katliamı her zaman nefret ile kınayacağız. Hiçbir zaman hiçbir güç, milletin gücüne galip gelemeyecek. Hakimiyet daima milletindir, bunu unutmasınlar. Dünyada bunu iyi biliyor ve gördü" diye konuştu.

Ziyarete AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakkı Pekel, Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan da katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: “Bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: “Bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber