Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 02 Eylül 2016 - 21:23 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: “Terör örgütleriyle eş zamanlı mücadele edeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Devletin içindeki o yapıyı temizlemek hepimizin asli vazifemizdir. Ama buna eşlik eden DAEŞ, PKK ile de...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: “Terör örgütleriyle eş zamanlı mücadele edeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Devletin içindeki o yapıyı temizlemek hepimizin asli vazifemizdir. Ama buna eşlik eden DAEŞ, PKK ile de eş zamanlı mücadele edeceğiz" dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, hükümet politikaları çerçevesinde hayata geçirilen "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Betül Keskin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Keskin ve çok sayıda Malatyalı iş adamı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisiyle Muş'a geldi. AK Parti Bursa milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın ve Osman Mesten'in de onur konuğu olarak katıldığı Malatya-Muş Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Muş Valiliği'ni ziyaret eden heyet, ardından Muş Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'nın da hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleştirdiler. Muş Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Toplantı sonrasında katılımcılara çeşitli hediyeler veren Çalık, TEOG sınavında Türkiye birincisi olan Ezgi Beytaş'ı da tebrik etti.

Toplantı sonrası gazetecilere açıklama yapan Çalık, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), DAEŞ, PKK ve diğer terör örgütleri ile eş zamanlı mücadele edileceğini söyledi. AK Parti'nin 15 yıldır dik duruşunu örnek gösteren Çalık, "Devletin içindeki o yapıyı temizlemek hepimizin asli vazifemizdir. Ama buna eşlik eden DAEŞ, PKK ile de eş zamanlı mücadele edeceğiz. Muş bu konuda dik durdu. 15 yıldan beri bu dik duruşu devam ettiriyor. Biz 15 Temmuz sürecinde dik duruşu gösteren Cumhurbaşkanımızın yanında yer alan, Başbakanımızdan yana tavır alan bütün Muş'a ve bütün Muşlu hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ederim" dedi.

Çalık ve beraberindeki heyet, ardından Malatya'ya gitmek üzere Muş'tan ayrıldı. Malatya heyetinin Muş'taki belediyelere yaklaşık 5 milyon TL destekte bulunduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber