Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2016 - 13:33 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Antalya'nın G20 ve EXPO 2016 gibi dev organizasyonlara ev sahipliği yaptığıma dikkat çekerek, "Antalya...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Antalya'nın G20 ve EXPO 2016 gibi dev organizasyonlara ev sahipliği yaptığıma dikkat çekerek, "Antalya artık uluslararası kimliği çok güçlü bir şehir. Bu şehri bundan sonra yapılacak yatırımlarla birlikte emin adımlarla geleceğe gidecek bir şehrimizdir" dedi.

Ak Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde yeniden başlatılan Siyaset Akademisi'nde, Antalya, Alanya, Finike ve Serik'te olmak üzere ilk dersler yoğun bir katılımla gerçekleşti. Antalya'daki ilk ders Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla düzenlendi.

İl Başkanı Rıza Sümer bu yıl düzenlenen siyaset akademisinin Antalya için farklı bir anlam taşıdığını belirtti. Sümer, Siyaset Akademisi'ne Antalya'da 1040 kişi başvurduğunu ve bu rakamın tüm iller arasında en yüksek olduğuna dikkat çekti.

Siyaset Akademisinin Antalya merkezdeki ilk dersinde konuşan Çiğdem Karaaslan da, Antalya'nın rekor başvuru ile akademiye başlamasından dolayı memnun olduğunu söyledi. Karaaslan; "Bugün Antalya yapacak onca işi varken bu salonu doldurarak belli ki kendisine bir dert edinmiş. Antalya belli ki gelecek için farklı bir noktaya taşımak istiyor kendini. Bunu biz Antalya'nın G20'ye ev sahipliği yaptığında da hissettik, bunu biz EXPO 2016'da hissettik. Gerçekten Antalya artık uluslararası kimliği çok güçlü bir şehir. Bu şehri bundan sonra yapılacak yatırımlarla birlikte emin adımlarla geleceğe gidecek bir şehrimizdir" diye konuştu.

Konuşmasında AK Parti'nin çevre, şehir ve kültür vizyonunu anlatan Karaaslan, bunun 15 yıllık bir iktidar mücadelesine sığdırılamayacağının altını çizerek, " Modernitenin dayattığı kent olgusu içerisinde belirli kalıplara sığdırılmış, tek tipli mekan anlayışı, insan yaşamının kendisine yabancılaşmasının önündeki en büyük engeli taşımakta. İslam şehirlerindeki şehir-mekan anlayışı sadece standart bir yapıdan ibaret olmayıp, içerisinde nefes alan insanların manevi kimliğine de hitap etmiştir" dedi.

Ak Parti'nin 15 yıllık iktidarlığı döneminde, çevre, şehir ve kültür alanında Cumhuriyet tarihinin ulaşamadığı verileri ülkeye kazandırdığını söyleyen Çiğdem Karaaslan, "Çevre meselesi kendilerini çevreci olarak nitelendiren bir grup tarafından ciddiye alınan bir alan değil, tüm insanlığı ilgilendiren, dünya var olduğundan beri üzerinde hassasiyetle durulması gereken bir mecrada yer almakta. Bu minvalde bizler çevreyi ele alırken tabiatın bizlere sunduğu doğal zenginliklerin bir arada ve doğal kaynakların dengeli bir şekilde kullanılmak zorunda olduğu bir mekanizmayı inşa etmekle sorumluyuz. Çünkü bu dünyada yaşayan her toplum yaşanılabilir bir dünya hedefini gerçekleştirebilmek için durmadan çalışmak zorunda" şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber