Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Temmuz 2014 - 21:53 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

"Bu seçimden yeni Türkiye'ciler galip çıkacak ve bu seçimde halkımız kazanacak. Çorumlular kazanacak, Türkiye kazanacak, yoksullar, Filistinli mazlumlar, Mısırlı mazlumlar, Suriyeli şehitlerin yakınları, Allah'ın izniyle bu seçimde mutlu olacak"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

ÇORUM (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili, "Bu seçimden yeni Türkiye'ciler galip çıkacak ve bu seçimde halkımız kazanacak. Çorumlular kazanacak, Türkiye kazanacak, yoksullar, Filistinli mazlumlar, Mısırlı mazlumlar, Suriyeli şehitlerin yakınları Allah'ın izniyle bu seçimde mutlu olacak" dedi.

Kentteki ziyaretlerinin ardından Çorum Belediyesince Mimar Sinan Mahallesi'ndeki semt pazarında düzenlenen mahalle iftarına katılan Erdem, vatandaşları selamlayarak, onlarla sohbet etti.

Erdem, iftardan önce yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze saldırılarına değinerek, insanlığın ve devletlerin gözü önünde Müslümanların katledildiğini söyledi. "İşte bizim bu güzelliğimizi çirkinleştiren, bu güzelliğimize gölge düşüren bu yaşananlar zulümdür ve biliyoruz ki bu zulümde bitecek" diye konuşan Erdem, "Bu noktada Türkiye olarak elimizden geleni yapıyor ve gayretimizi gösteriyoruz. Sizin lideriniz, kimsesizlerin kimsesi, zulme uğrayanların her zaman yanında olan genel başkanımız, başbakanımızın dışında sesini çıkartan ne bir lider, ne de bir devlet maalesef bugün yoktur. Bu zulmü yapanlara er geç müstahak oldukları cezanın geleceğini, çok da uzun olmayacağını umuyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında cumhurbaşkanı seçimlerine değinen Erdem, vatandaşların, cumhurbaşkanlığı için yarışan 3 adaydan en çok Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini dile getirerek, "Çünkü o yaptıkları ile ortada. İstanbul'un sıkıntılarını halletti, Türkiye'nin birçok problemlerini çözdü ve çözmeye devam ediyor. Denenmiş, değerli, başarılı bir lider varken bir başkasını aramanın ne anlamı var" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın, halkın teveccühüyle 12'inci cumhurbaşkanı olacağına ve Türkiye'nin eskisi gibi olmayacağına inandığını ifade eden Erdem, şunları kaydetti:

"Göreceksiniz, Türkiye'nin çözülen problemlerinin yanında şu anda önümüzde, canımızı sıkan, canımızı yakan terörü de inşallah bu dönemde bitireceğiz. İhtiyacımız olan anayasayı da çıkartacağız ve Türkiye büyümeye, gelişmeye devam edecek. Bu seçim eski Türkiye ile yeni Türkiye'cilerin seçimi olacak. Bu seçimden yeni Türkiye'ciler galip çıkacak ve bu seçimde halkımız kazanacak. Çorumlular kazanacak, Türkiye kazanacak, yoksullar, Filistinli mazlumlar, Mısırlı mazlumlar, Suriyeli şehitlerin yakınları Allah'ın izniyle bu seçimde mutlu olacak. Bunun gayreti içerisindeyiz."

Erdem, konuşmasının ardından Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ile vatandaşlarla iftar yaptı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber