Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 04 Eylül 2018 - 11:43 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kütahya’ya geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-Ge Başkanı İzmir Milletvekili Hamza Dağ'nın bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve aylık İlçe Başkanları ile Belediye...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kütahya’ya geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-Ge Başkanı İzmir Milletvekili Hamza Dağ'nın bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve aylık İlçe Başkanları ile Belediye Başkanları toplantısına katılmak üzere Kütahya'ya geleceği bildirildi.

5 Eylül Çarşamba günü Kütahya'ya gelecek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-Ge Başkanı İzmir Milletvekili Hamza Dağ'nın Kütahya programı hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş," Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ'nın programı Valilik ve Belediye Başkanlığı ziyareti ile başlayacak olup, Sevgi Yolu Ulu Cami arasında esnaf ziyaretiyle devam edecektir. Genel Başkan Yardımcımız daha sonra İl Başkanlığımızı ziyaret ederek basın açıklaması yapacak, akabinde aylık İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları toplantımıza iştirak edecektir" dedi.(EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber