Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 01 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

"(7 Haziran'daki seçim) Ülkenin kaderini, birliğini, bütünlüğünü ve dünya ülkeleri platformunda alacağı yeri belirleyeceğimiz, kazanımlarımızı devam ettireceğimiz bir seçim olacak"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere ilişkin, "Ülkenin kaderini, birliğini, bütünlüğünü ve dünya ülkeleri platformunda alacağı yeri belirleyeceğimiz, kazanımlarımızı devam ettireceğimiz bir seçim olacak" dedi.

Hotar, kentteki bir düğün salonunda gerçekleştirilen AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı temayül yoklamasında, Eskişehir'in önemli insanları yetiştiren önemli bir il olduğunu ve AK Parti hükümeti tarafından kentte gereken yatırımların yapıldığını belirtti.

Genel seçimlerin şimdiye kadar yapılan bütün seçimlerden daha önemli olduğunu ifade eden Hotar, "Bu, Türkiye'nin kaderinin çizildiği ve belirlendiği bir seçim olacak. Burada partiler üstü davranıp ülkenin kaderini, birliğini, bütünlüğünü ve dünya ülkeleri platformunda alacağı yeri belirleyeceğimiz, kazanımlarımızı devam ettireceğimiz bir seçim olacak. Türkiye'nin kaderini, çocuklarımızın kaderini, geleceğimizi belirleyecek olan bu seçimde Eskişehirlilerden ve herkesten bu konuyu bu şekilde değerlendirmesini rica ediyorum"  diye konuştu.

Bu seçimin, Türkiye'nin dünyadaki en gelişmiş ilk 10 ülke arasına girmesini ya da geride kalmasını belirleyeceğini kaydeden Hotar, "Bu seçimi atlattıktan sonra herkes siyasi olarak çok daha farklı paylaşımlar ve söyleşiler içinde olabilir ama bu dönem için hepinizden ricam; bunun Türkiye'nin kaderinin oylanacağı bir seçim olarak görülerek ve ona göre son gücümüzle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, bizi bu kadar teveccüh etmiş halkımıza layık olabilmek için elimizden geleni yapmamızdır" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber