Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 19 Ekim 2017 - 12:33 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan STK’larla biraraya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, Sakarya'da STK'lar ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan STK’larla biraraya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, Sakarya'da STK'lar ile bir araya geldi.

Bir dizi ziyaretler için Sakarya'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan Sivil Toplum Kuruluşları ile biraraya gelerek onların sorunlarını dinledi. Adapazarı ilçesinde bulunan bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen programa ayrıyetten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve davetliler katıldı.

"Sakarya kendinden gururlanabilir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan toplantıda yaptığı konuşmada, "Bunu tüm dosttan içtenlikle söyleyebilirim Sakarya kendinden gururlanabilir. Tüm illeri geziyorum böyle dinamik, böyle içten, böyle birbiriyle bir şekilde yan yana gelebilen şehirler gerçekten öne çıkıyor. Sabah 9'da il teşkilatımıza geldim, tabi ki bizim ilk gideceğimiz yer teşkilatımız, yuvamız, yerimizdir. İnanın adım atacak yer yoktu, bir saat sonra bu toplantıya geldim şehrin bütün dinamikleri burada; ticaret sanayi odası burada, esnaf odaları burada, borsa, bütün vakıflar burada, gazeteci cemiyetleri, esnaf birlikleri, sendikalar yani herkes burada. Bir şehirde olması gereken bu. Sadece bir şehrin sadece kalkınması değil o şehir ile beraber Türkiye'nin de kalkınması için olması gerekli olan konulardan birisini ben bugün Sakarya'da gördüm, onun için hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum" dedi.

"MYK'da bunları sunacağım"

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan sözlerinin devamında, "Bugün ben bu toplantıya kendim konuşmaya gelmedim, STK'lardan yetişen bir kardeşiniz olarak demokrasinin en önemli unsurlarından biri olan STK'ların değerini, önemini her türlü makamlarda yaşamış ve en üst şekilde, en üst konumlarda da bulunmuş bir kardeşiniz olarak ben sadece sizi dinlemeye geldim. Sizlerden alacağımız bilgileri Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye MYK'da bunları sunacağım. Bugün sizlerden alacağım bilgiyi şehriniz için olabilir, ülkeniz için olabilir, buraya yapılması gereken ve genel gözden kaçan veya genel başkanlık seviyesinde ilgilenmemiz gereken, hangi bakanlık, neresi olursa olsun bunları sizlerden almaya geldim. Ben inşallah bu toplantının verimli geçeceğine yürekten inanıyorum. Şehrinizle ilgili, ülkemizle ilgili veya bize bizim öz eleştiri olarak teşkilat olarak şunları yapmanız lazım veya ülke olarak şunu yapmamız lazım genel başkanımıza iletin dediğiniz ne varsa ben o notları alıp bir şekilde genel başkanımıza ileteceğim. MYK'da ayriyeten de sorun varsa bu sorunlarla ilgili kurum, bakanlıklara gönderip size geri dönüşümünü yapacağız, ben bugün bunun için buradayım" diye konuştu.

Açıklamaların sonrasında toplantı basına kapalı şekilde devam etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan STK’larla biraraya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan STK’larla biraraya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber