Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Mart 2017 - 22:13 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, bir takım programlara katılmak üzere geldiği Van'da, belediye meclis üyeleri ve...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, bir takım programlara katılmak üzere geldiği Van'da, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Bir takım programlara katılmak üzere Van'a gelen Kaya, ilk olarak Tuşba Belediyesi'ni ziyaret etti. Burada Başkan Fevzi Özgökçe'den çalışmalar hakkında bilgi alan Kaya, ardından Tuşba Belediyesi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının yer aldığı istişare toplantısına, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Van Milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın da yer aldı. Toplantıda konuşan Kaya 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için güçlü bir destek istedi. AK Parti döneminde ülkenin ekonomik anlamda çağ atladığını ifade eden Kaya, "Ben sandıktan güçlü bir "evet" çıkacağına inanıyorum. Bu millet, yeni yüzleri, yeni insanları görmek istiyor. Buna ihtiyacımız var" dedi.

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Beşir Atalay'ında birer selamlama konuşması yaptığı toplantı ikramlarla sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber