Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 09 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya’dan Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya’dan Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından organize edilen Siyaset Akademisi programına katılmak üzere Malatya'ya gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaya, Malatya'nın Doğu'nun lokomotifi olduğunu söyledi. Malatya'nın Türkiye için stratejik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Kaya, "Türkiye'nin doğusunda lokomotif görevi yapan birkaç kentten birisidir Malatya. Büyükşehir Belediye Başkanımız güzel Malatya'mıza çok önemli yatırımlar yapmış. Hizmetlerinden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya'yı Malatya'da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Çakır ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya'ya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya'ya yapılan yatırım ve hizmetlerle ilgili de brifing verdi. Çakır, ziyaretin anısına Genel Başkan Yardımcısı Kaya'ya kayısı kristali hediye etti. Kaya, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya'ya kazandırılan yeni nikah sarayı, spor ve yaşam merkezi, sanat sokağı ve sanat galerisini gezdi. Geziye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti il Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan da katıldı.

Malatya için gurur verici eserlerin yapıldığını belirten Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti. Başkan Çakır sanat galerisinde de Genel Başkan Yardımcısı Kaya'ya tablo hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber