Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Türkiye 28 Mayıs 2018 - 00:33 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: “Cumhurbaşkanımıza karşı ‘benzemezler ittifakı’ kurdular”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı "benzemezler ittifakı" kurduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal:  “Cumhurbaşkanımıza karşı ‘benzemezler ittifakı’ kurdular”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı "benzemezler ittifakı" kurduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Elbistan ve Afşin ilçelerinde seçim çalışmalarında bulundu. Her iki ilçede de seçim bürolarını ziyaret eden Ünal, Elbistan seçim bürosu önündeki çok sayıda partiliye ve vatandaşa hitaben yaptığı konuşmada, "Önemli bir görevimiz ve sorumluluğumuz var. Birliğimizi ve beraberliğimizi korumak. Liderimizle beraber milletin adamı Türkiye'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte yola devam demek. 16 yıl boyunca verdiğimiz mücadelede hamdolsun dirilişi gerçekleştirdik. Şimdi 24 Haziran'da beraber inşallah şahlanış ve yükseliş dönemine geçiyor Türkiye" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı kurulan "benzemezler ittifakı'nın cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini anlayınca Meclis'e odaklandığını ve Erdoğan'ı yalnız bırakmak için milletvekilliği seçimlerine yöneldiklerini kaydeden Ünal, "Türkiye'nin nasıl bir saldırı altında olduğunu görüyorsunuz. Türkiye'ye dönük, Recep Tayyip Erdoğan'a dönük neden saldırdıklarını siz çok iyi farkındasınız. İçeride Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşanlarının, neden Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuştuğunun da farkındasınız. 16 yıldan beri Türkiye'ye hizmet etmekten, 18 saat çalışmaktan başka hiçbir şey yapmamış olan Recep Tayyip Erdoğan'a saldıranların amacını da biliyorsunuz. AK Parti sevdasının 16 yılda Türkiye'ye neler kattığını, neler kazandırdığını da biliyorsunuz" diye konuştu.

Ünal, sözlerine şöyle devam etti:

"Şimdi yeni bir şey çıkarmışlar. Diyorlar ki biz Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğiz ama vekil seçiminde vermeyeceğiz. Birileri böyle söylüyor. Şimdi bunlar cumhurbaşkanı seçmek için çatı, kapı, pencere uğraştılar bir cumhurbaşkanı adayı bulamadılar. Cumhurbaşkanı seçimini kaybedeceklerini anlayınca bu sefer benzemezler ittifakını kurup, şimdi Meclis'e odaklandılar. Amaçları ne? Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilince orda yalnız kalsın. Güçlü bir Meclis olmasın. Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen güçlü bir Meclis ile beraber Allah'ın izniyle yeni hükümet sistemi yükselişe ve şahlanışa geçecek. Bunun farkında oldukları için maalesef bunu çıkardılar."

Ünal ve beraberindekiler daha sonra iftar programına geçti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber