Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 18 Eylül 2016 - 15:18 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık:

Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, şehit ve gazilerin manevi güç olduğunu...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık:

Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, şehit ve gazilerin manevi güç olduğunu ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık mesajında, Türk milletinin şan ve şeref dolu mazisiyle her zaman övüneceği zaferler ve destanlarla dolu olduğunu kaydetti. Çalık, "Milletimizi tarih sahnesinin silmek isteyenleri, milletin yüreğindeki eşsiz vatan, bayrak, iman sevdası her zaman bozguna uğratmayı başarabilmiştir. Bugün Anadolu'nun her bir karış toprağına huzur ve güven içinde basabiliyorsak bunu ölümsüz şehitlerimize, kahraman gazilerimize borçluyuz" ifadelerini kullandı.

Çalık, şahadete varamadığı için üzülen kahramanları bağrında barındıran bir milletin asla sırtının yere gelmeyeceğine vurgu yaptı. Çalık, "Çanakkale'de, Dumlupınar'da, 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesi Ankara'da İstanbul'da ve daha ülkemizin her bir toprak parçasının üzerinde askerimiz, polisimiz, vatandaşımız bayrağını, geleceğini ve onurunu canından aziz gördüğü şehitlik ve gazilik mertebelerine yükselmiştir. Bugün, "3 evladım olsun 3'ü de vatana kurban olsun" diyen şehit anası, "2 kolum ayağım da vatanıma feda olsun" diye haykıran kahraman gazilerimiz oldukça milletin sırtı asla yere gelmeyecek, ülkemizin hızla ilerlediği hedeflerinde ayağına taş değmeyecektir. Bu ülkenin şehit kanıyla sulanmadığı toprağı, gazilerimizin ayak basmadığı taşı yoktur. Milletimizin haklı gurur kaynağı şehit ve gazilerimiz, bu ülkeyi ebediyen koruyup kollayacak olan manevi gücümüzdür. Milletin bağrından çıkan evlatlarından oluşan şanlı Türk Ordusu'nun ve Polis Teşkilatının şerefli mensuplarının canını ortaya koyarcasına giriştiği ülkeyi koruma ve kollama mücadelesi, dünyanın hiçbir milletinde yoktur. Şehadete varamamasına üzülen, gazi olmasına takdir-i ilahi diyerek hayıflanan vatan evlatları varken, milletimize hangi çılgın zincir vurmaya kalkabilecektir? Son zamanlarda hayasızca, alçakça artan Türkiye'yi istikrarsızlaştırma yarışında gerek FETÖ gerek PKK gerek DEAŞ'e karşı mücadelede şehit düşen evlatlarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Yüce Allah, şehitlerimizi Peygamber Efendimize komşu olmayı buyursun, gazilerimizi de cennetle mükafatlandırsın. Bu itibarla, geçmişten bu zamana dek, bölücü ve hain odaklara karşı mücadelesini esirgemeyen millet sevdalılarına, her zaman olduğu gibi saygı, minnet ve şükranla anmak bizlerin başlıca milli ve asli görevidir. Kıvanç duyulacak bir fedakarlık ve emsali görülmemiş bir mücadeleyle kazanılan, berhayat sürdürdüğümüz topraklarımıza göz dikmiş, düşmana aman vermeyerek şehadet eden yiğitlerimizle, canlarından dahi vazgeçmeyi göze alan kahraman gazilerimizle ne kadar övünsek azdır. Vefanın ve cesaretin timsali olan şehit ve gazilerimizin bu müstesna haftasını en kalbi duygularımla kutluyorum. Bayrağın al rengine al katan, kara toprağa şeref katan şehitlerimize, hali hazırda bir uzvundan mahrum kalarak hayatlarını idame ettiren onurlu gazilerimize şükranlarımı, saygılarımı sunuyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından "Gazilik" unvanı verilen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kurucu kahramanları, bu meşakkatli topraklarda bizlerin teneffüs edebilmesine olanak sağlayan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber