Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 02 Eylül 2016 - 23:48 Yorum: 0

AK Parti Genel Sekreteri Gül,15 Temmuz Vatan Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Ağrı'da 15 Temmuz Vatan Şehitleri Parkı'nın açılışına katıldı.

AK Parti Genel Sekreteri Gül,15 Temmuz Vatan Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Ağrı'da 15 Temmuz Vatan Şehitleri Parkı'nın açılışına katıldı.

15 Temmuz Vatan Şehitleri Parkı'nın açılışı için Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, Ağrı Gençlik Merkezi'nde yemekli toplantıda AK Partili yöneticiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Gül, daha sonra Ağrı Valisi Musa Işın ile birlikte açılışı yapılacak parka geçti. Törene Abdülhamit Gül'ün yanı sıra Ağrı Valisi Musa Işın, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, AK Parti Ağrı İl Başkanı Cesim Gökçe, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, AK Parti ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan AK Parti Genel Sekreteri Gül, "Büyüyen, gelişen ve kalkınan Türkiye'nin büyümesini, milletin ilerleyerek güçlenmesini istemeyenler var. Türkiye ile ilgili bu görüşte olan gizli odakların ülkeyi karıştırmak için daha önce birçok eylemde bulundu. Bu olayları Gezi'de de gördük. İki üç ağaç kesildi diye bu ülkede vatandaşları sokağa dökerek provokasyon yapmak isteyenler oldu. Şimdi hepsi tek tek çıkıyor. Cumhurbaşkanımız meselenin ne olduğunu söylediğinde dudak bükenler, bugün resmin gerçeğini görmüş durumdalar. Orada o çadırları yakanların FETÖ'cü polisler olduğu şimdi görülüyor. Hepsi tek tek tutuklanıyor. Gezi sürecini bahane ederek milleti bölmeye, provokasyon yapmaya çalıştılar. Sonrasında 6-8 Ekim olaylarıyla bu ülke insanını sokağa dökerek, nifak çıkarmaya, ülkeyi karıştırmaya çalıştılar. Orada da FETÖ'cü polislerin ve savcıların işin içinde olduğu aşikardır. Allah'ın tuzak kurucuların en büyüğü olduğunu unuttular. O tuzakları Allah başlarına çevirdi. Bu milletin bu tuzağa gelmeyeceğini, bu halkın Çanakkale ruhuyla direnişini aziz milletimiz bütün dünyaya gösterdi. Bugün bu parkın ismi de çok büyük bir anlam ifade etmektedir. İstanbul'da, Ağrı'da, Muş'ta, İzmir'de, Antalya'da, Diyarbakır'da, Türkiye'nin her yerinde darbeye karşı bu millet karşı çıkmıştır. Beş dakikada tankı ele geçirmiş, 10 dakikada tankı sürmeyi öğrenmiş ve darbecilere haddini bildirmiştir. Bu millet biraz zorlanır belki ama gerekirse iki üç saatte F-16 kullanmayı öğrenir. O, F-16'ları millete çevirenleri, F-16 kullanarak onlara gerekli cezayı bu millet verir" dedi.

"Terör örgütlerine bu ülkeyi yedirmeyeceğiz"

FETÖ, PKK ve DAEŞ'e bu ülkeyi yedirmeyeceklerini ifade eden Gül, "Kimse bu milletle baş edeceğini düşünmesin. Bu millet Kürt'ü ve Türk'ü ile Yunus Emre'nin, Ahmed-i Hani'nin, Alparslan'ın, Selahattin Eyyübi'nin çocukları bu ülkeyi sokakta bulmadı. Bu ülkeyi yedirmeyecek. Bu ülkede kimse oyun kurmaya kalkmasın. Bu millet her şeyi görüyor. Bu milletin feraseti var. Bu milletle kimse dalga geçmeye kalkmasın. Milletimiz o akşam Allah'a sığındı ve Cumhurbaşkanı'nın meydanlara inin sözü üzerine vatan savunmasına geçti. Bu birliktelik kıyamete kadar devam edecek. Biz FETÖ, PKK ve DAEŞ'a bu ülkeyi yedirmeyeceğiz. Bu ülkeyi böldürmeyeceğiz, mücadelemizi sürdüreceğiz. Terör örgütlerinin Türkiye'yi diz çöktürmesine izin vermeyeceğiz. Bazı ülkeler terör örgütlerini bana yakın olanlar ve yakın olmayanlar şeklinde ayırıyor. Terör örgütünün, yakını veya uzağı olamaz. Şimdi DAEŞ'i vuruyoruz, rahatsız oluyorlar. Hani DAEŞ'a karşıydınız. Bunlar terörle mücadelede samimi değiller. Ama biz millete hesap veririz, Allah'a hesap veririz. O nedenle bu bölge halkını hiçbir terör örgütünün insafına bırakmayacağız. Hiçbir terör örgütünün bu milleti esir almasına izin vermeyeceğiz. FETÖ ile de PKK ve DAEŞ ile de mücadele kararlılıkla devam edecek" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 15 Temmuz Vatan Şehitleri Parkı'nın açılış kurdelesi kesilerek, 15 Temmuz gecesi ve sonrasında başlatılan demokrasi nöbetlerinde kentte görev yapan gazeteciler tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan sergi gezildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber