Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2014 - 12:18 Yorum: 0

AK Parti Gercüş İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, "Gercüş halkı gerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gerekse diğer seçimlerde her zaman AK Parti'ye gereken desteği vermiştir"

AK Parti Gercüş İlçe Kongresi yapıldı

BATMAN (AA) - AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, "Gercüş halkı gerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gerekse diğer seçimlerde her zaman AK Parti'ye gereken desteği vermiştir" dedi.

Gercüş Yatılı Bölge İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleştirilen AK Parti Gercüş İlçe Başkanlığı 5'inci Olağan Kongresine, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. 

Kongrede konuşan Güneştekin, Gercüş'ün partilerinin sarsılmaz kalelerinden biri olduğunu söyledi.

"Gercüş halkı, gerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve gerekse diğer seçimlerde her zaman AK Parti'ye gereken desteği vermiştir" ifadesini kullanan Güneştekin, bu yönüyle her zaman gercüş halkına minnettar olduklarını dile getirdi.

Kongrede tekrar AK Parti Gercüş İlçe Bakanı seçilen Ali Öner ise, parti teşkilatları olarak bugüne kadar yükseklere çıkarttıkları parti bayrağını bundan sonra da daha yükseklere çıkarmaya devam edeceklerini kaydetti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber