Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Haziran 2018 - 17:33 Yorum: 0

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, KTO’yu ziyaret etti

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç ve beraberindeki...

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, KTO’yu ziyaret etti

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç ve beraberindeki heyet; Kayseri Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Grup Başkan Vekili Elitaş nezdindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy; Ticaret Odası'nın uygulamaya dönük projelerini aktardı.

Elitaş, yeni yönetimi tebrik ederek; "Genç ve dinamik yönetim yapısı ile Başkan ve ekibinin başarılı çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum. Şehrimizin ticaretine olumlu anlamda yön verecek her projenin arkasındayız" ifadelerini kullandı. Grup Başkan Vekili daha sonra beraberindeki heyet ile Oda hizmet binasını gezerek personelden yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber