Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Temmuz 2014 - 16:08 Yorum: 0

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

"Bu bayramda sevinç bize biraz zor geldi, acıların olduğu bir coğrafyada sevinmek pek de kolay değildir"

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

ADIYAMAN (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Bu bayramda sevinç bize biraz zor geldi, acıların olduğu bir coğrafyada sevinmek pek de kolay değildir" dedi.

Valilik tarafından Mimar Sinan Kültür Parkında düzenlenen bayramlaşmaya, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Aydın, törende, ramazanı geride bırakmanın burukluğu ile bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Bayramların omuz omuza verilerek kardeşliğin pekiştirilmesine vesile olduğunu vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

"Bu bayramda sevinç bize biraz zor geldi, acıların olduğu bir coğrafyada sevinmek pek de kolay değildir. Ama yine de bayramları bayram tadında yaşamak lazım, daha güçlü olmak lazım. Umuda ve geleceğe daha güvenle bakmak lazım. Yeni Türkiye yolunda özellikle bölgesinde lider küresel aktör konumundaki Türkiye'nin daha demokratik, daha müreffeh, daha özgür olması ve dünyadaki birçok meselelerin çözümünde de katkı sunması adına güçlü olması lazım. Bu güçlü Türkiye'yi de hep birlikte oluşturmak durumundayız. İşte bu bayramlar buna vesiledir. Kırgınlıkları ve dargınlıkları bir tarafa atarak, omuz omuza kardeşliğimizi daha da pekiştirmemiz lazım."

Vali Mahmut Demirtaş da Ramazan Bayramı'nın Adıyaman'a, Türkiye'ye ve insanlığa barış, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni etti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ise Türkiye'de bayram yaşandığını ama Ortadoğu'da kan ve ateş içerisinde yaşayanların olduğunu belirterek, bayramın İslam aleminde ve dünyada barışa, kardeşliğe, birliğe ve savaşların son bulmasına vesile olmasını diledi.

 AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan da "Biz iftarımızı ve sahurumuzu dostlarımızla birlikte yaptık ama Gazze, Suriye ve Irak'taki kardeşlerimiz iftarlarını şehadet şerbetini içerek açıyorlar. Duamız, bu mübarek günler hürmetine insanlık üzerindeki bu zulüm bulutların dağılmasıdır" diye konuştu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş ise bayramın İslam aleminde akan gözyaşının durmasına vesile olmasını diledi.

Vatandaşlar ve kamu görevlileri ile yapılan bayramlaşma sonrası kamu kurumları ziyaret edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber