Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 20 Ağustos 2014 - 16:33 Yorum: 0

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın

"(AK Parti kongresi) Bu ülkeyi kim iyi idare edecekse onun olması arzusundayız, bizde görev istenmeden ziyade verilir"

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın

ADIYAMAN (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, partisinin 27 Ağustos'ta gerçekleştirilecek kongresine ilişkin, "Bu ülkeyi kim iyi idare edecekse onun olması arzusundayız, bizde görev istenmeden ziyade verilir" dedi.

Aydın, Gölbaşı Belediyesini ziyaretinde, milli iradenin, cumhurbaşkanı seçiminde tercihini Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullandığını söyledi.

Erdoğan'ın Türkiye'ye büyük hizmetleri olduğunu aktaran Aydın, "Kendisi 'yapılamaz' denilenleri yaptı ve bugüne kadar kararlı bir durum sergiledi" diye konuştu. 

AK Parti genel başkanının gelecek haftaki kongreyle görevine başlayacağını hatırlatan Aydın, şöyle konuştu:

"Bu ülkeyi kim iyi idare edecekse onun olması arzusundayız, bizde görev istenmeden ziyade verilir. Dolayısıyla geçmişte parti içine birtakım fitneler sokmaya çalışanlar oldu. Belki günümüzde de olacaktır ama elhamdülillah AK Parti her geçen gün büyüyen bir siyasi hareket."

Aydın, Yeni Türkiye’nin bu noktaya gelmesinde Erdoğan'ın büyük emekleri olduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber