Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Temmuz 2014 - 15:28 Yorum: 0

AK Parti Grup Başkanvekili Canikli, Giresun'da

Canikli: "Birbirleriyle karşıt düşüncede yer alan partiler bugün bir araya geldi"

AK Parti Grup Başkanvekili Canikli, Giresun'da

GİRESUN (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, "Birbirleriyle karşıt düşüncede yer alan partiler bugün bir araya geldi" dedi.

Canikli, AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimine değindi.

1980 öncesinin gündem maddesinin MHP ve taraftarları ile CHP ve taraftarlarının arasındaki mücadeleden ibaret olduğunu söyleyen Canikli, şunları kaydetti:

"Bütün siyasi tartışma bunlardan ibaretti. Onlarca, yüzlerce ülkücü kardeşlerimiz ihanet ettiklerini düşündükleri, CHP ve sol örgütlere karşı mücadele vermekteydi. Bunların hepsi bir tarafa bırakıldı, süpürüldü... Birlikte çok önemli siyasi pozisyon olan cumhurbaşkanı adayı belirliyorlar. Onun öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi, Devlet Bahçeli yönetimi, Türkiye Komünist Partisi ile aynı potada, aynı amaç için bir araya geldi. Şimdi TKP ile Devlet Bahçeli aynı potada, aynı yerde, aynı duygularla bir cumhurbaşkanı adayı için birlikte hareket ediyorlar. Birbirleriyle karşıt düşüncede yer alan partiler bugün bir araya geldi."

Canikli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun işsiz vatandaşların iş isteği karşısında fabrika kuracağını söylediğini belirterek, "Yani kendi programıyla bile çelişiyor. Geçmişiyle geleceğiyle ve her şeyiyle çelişiyor. Söylüyor, ardından çark ediyor. Sayın İhsanoğlu da o konuda Sayın Kılıçdaroğlu’nu sollamak üzere. 10 Ağustos’a kadar muhtemelen geçecek" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı seçimine yaklaşık 10 gün gibi bir süre kaldığına işaret eden Canikli, "Süreç çok hızlı ilerliyor. Esasında daha çok konuşsa daha çok çark edecek ve geçecek onu. Dinleyin, takip edin konuşmalarını, samimiyetsizliği hemen anlıyorsunuz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber