Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 28 Temmuz 2014 - 20:33 Yorum: 0

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal:

"Allah'ın izniyle Filistin'deki kardeşlerimizin gözyaşları sona erecek. Bir çocuk kalbi kıran, bir çocuk kalbine korku salan hiçkimse, çocuk kalbi karşısında zafere ulaşamamıştır. Her zaman çocukların kalbi kazanmıştır"

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal:

KAHRAMANMARAŞ (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Allah'ın izniyle Filistin'deki kardeşlerimizin gözyaşları sona erecek. Bir çocuk kalbi kıran, bir çocuk kalbine korku salan hiçkimse, çocuk kalbi karşısında zafere ulaşamamıştır. Her zaman çocukların kalbi kazanmıştır" dedi.

Ünal, AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, 12 yıldır ortak mücadeleyi veren, yılmadan, yıkılmadan, dimdik ayakta duran halkla birlik ve beraberlik içinde bayramlaştıklarını söyledi.

Teşkilat olarak sabırla verilen mücadelede önemli bir noktaya gelindiğini anlatan Ünal, verilen mücadelenin insanlığın yücelmesi adına atılmış bir adım olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Hiçbir ayrımcılığın ve ötekileştirmenin yanında değil, gerçekten bu ülke için mücadele eden ve derdi olan herkesle beraberiz. Ama bu ülkenin karşısında olan, bu ülkenin büyümesine, gelişmesine engel teşkil eden herkesin karşısındayız. Onlar, gür sesimizle ve cesaretimizle dimdik karşılarında bulur. Bize diyorlar ki, 'Siz sert bir dil kullanıyorsunuz.' Evet biz mazlumun karşısında olanlara, kendisini bu ülkenin sahibi zannedenlere, iktidarı ben tayin ederim diyenlere sert bir dil kullanıyoruz. Bu ülkenin gerçek sahiplerine, mazlumlarına, mağdurlarına, yıllarca horlanmış ve kenarda bırakılmışlarına bütün şefkatimizi, kalbimizi, sevgimizi ve vicdanımızı açıyoruz. O yüzden mazlumlara karşı son derece şefkatliyiz. Biz bu ülkeyi kutuplaştırılıyoruz. Bizim kutubumuz bu ülkenin çıkarı, faydası ve ayağa kalkmasıdır. Ama birileri bu ülkenin aşağıda kalması, kendi çıkarlarının yukarı çıkmasının ve o kutubun yanında ise biz onların karşısındayız"

Türkiye'deki bir maskeli baloyu sona erdirdiklerini, liberalmiş ve solcuymuş gibi görünen ama milletin kanını emenlerin üzerindeki perdeyi çekip aldıkları anlatan Ünal, bu yolda devam edeceklerini kaydetti. Bundan sonraki bayramların daha güzel olacağına inandığını aktaran Ünal, şöyle devam etti:

"Allah'ın izniyle Filistin'deki kardeşlerimizin gözyaşları sona erecek. Bir çocuk kalbi kıran, bir çocuk kalbine korku salan hiçkimse, çocuk kalbi karşısında zafere ulaşamamıştır. Her zaman çocukların kalbi kazanmıştır. Her zaman zalimlerin kalbi kaybetmiştir. İnsanlık tarihi buna şahittir. Filistin'de çocukların kalbi kazanacak. Suriye'de ve Irak'ta o çocukların tertemiz kalbi kazanacak ve o kalplerin yanında duranlar kazanacaktır. Biz Suriye'de katliam olurken sessiz mi kalsaydık? Mısır'da darbe yapılırken Türkiye'nin çıkarlarına aykırı diye susmalı mıydık? Filistin'deki katliamlara sessiz kalıp İsrail'le denge politikaları mı gütseydik? O zaman biz vicdanımıza ne diyecektik? Biz reel politiğin yanında olmadık. Biz değer politiğin yanında olduk. Biz insanlığın üzerinde yükseldiği değerlerin yanında olduk. Bu değerlerin yanında olmaya da devam edeceğiz."

Törene, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, İl Başkanı Metin Doğan, İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ile çok sayıda partili katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber