Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Eylül 2016 - 11:48 Yorum: 0

Ak Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter’den Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, son dönemde ciddi tehditlere göğüs geren Türk milletinin, milli birlik ve kardeşlik duygusu...

Ak Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter’den Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, son dönemde ciddi tehditlere göğüs geren Türk milletinin, milli birlik ve kardeşlik duygusu içerisinde geleceğe umut ve güvenle baktığını bildirdi.

Biter, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların, sevgi, saygı, kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı, birlik ve beraberliğin güç kazandığı, mutluluk ve coşku kaynağı anlamlı günler olduğunu belirtti.

Biter, "Böyle güzel günlerde temelleri atılan birlik bağları kolay kolay bozulmaz. Biz millet olarak bir ve beraberken çok güçlüyüz. Bunu hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi de tüm dünyaya gösterdik. Bu birliğimizi, bundan sonra da güçlendirerek devam ettirmeliyiz" dedi.

Türkiye'nin milli birlik ve kardeşlik duygusu içerisinde tam bir kararlılıkla geleceğe doğru yürüdüğünü ifade eden Biter, "Dostlukların pekiştiği ve paylaşılan acıların hafiflediği en özel zamanlardan biri olan Kurban Bayramı'nın, insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını diliyor, tüm İslam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu vesileyle, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelere yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber