Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ağustos 2016 - 19:13 Yorum: 0

AK Parti Horasan eski İlçe Başkanı Bülent Erturan’ın gözaltına alındığı iddiası asılsız çıktı

AK Parti Horasan eski İlçe Başkanı Bülent Erturan'ın gözaltına alındığı iddiası asılsız çıktı.

AK Parti Horasan eski İlçe Başkanı Bülent Erturan’ın gözaltına alındığı iddiası asılsız çıktı

AK Parti Horasan eski İlçe Başkanı Bülent Erturan'ın gözaltına alındığı iddiası asılsız çıktı. Erturan, "Bugüne kadar devletimizin ve milletimizin yanında yer aldık bundan sonrada ülkemizin istikrarı ve refahı için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

AK Parti Horasan eski İlçe Başkanı Bülent Erturan, basına yansıyan gözaltına alındığı iddialarının asılsız olduğunu söyledi. Erturan, basına yansıyan FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı haberlerinin asılsız olduğunu vurgulayarak suçlamaları kabul etmedi.

Erturan, "Bugün şahsıma karalanma algısı oluşturulmak istenilmiştir. Adalet ve Kalkınma Partimizin kuruluşundan bugüne kadar başka bir yolumuz başka bir davamız olmamıştır ve asla bu yoldan başka yolumuzda olmayacaktır. Bugüne kadar devletimizin ve milletimizin yanında yer aldık bundan sonrada ülkemizin istikrarı ve refahı için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber