Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:43 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Çetinbaş: İlçeler Arası Ayrımcılığa Asla İzin Vermeyiz

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, bakış açısı olarak, bütün ilçelerin birbirinden farkının olmadığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Çetinbaş: İlçeler Arası Ayrımcılığa Asla İzin Vermeyiz

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, bakış açısı olarak, bütün ilçelerin birbirinden farkının olmadığını söyledi.

İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Milletvekili Şükrü Nazlı ile birlikte teravih namazı sonrası ziyaret amacıyla geldiği Hisarcık ilçesinde açıklamalarda bulundu.

12 ilçeye bakış açılarında bütün ilçelerin birbirinden farkının olmadığına vurgu yapan Çetinbaş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Ne zaman ziyarete gelsek birlikte olmaktan mutlu olduğumuz ve mutlu ayrıldığımız Hisarcık'ta ilçe Başkanı ve Belediye Başkanı ile beraberiz. Ramazan bütün duyguların normal aylardan daha yüksek seviyede yaşandığı bir bağışlanma ve mağfiret ayı. Bu manada bugün burada öğrendik ki Belediye Başkanımız Hisarcıklı hemşerilerimizle Ramazan münasebetiyle her akşam bir mahallemizde iftar ediyor. Kardeşlik hukukunu ortaya koyuyor. Şunu ifade etmek isterim ki bu tam bir AK Partili Belediye Başkanına yakışır bir tavır. Biz her toplantımızda ve her bir araya geldiğimizde AK Parti siyasetinin ne için yapıldığını ve neye hizmet etmeye çalıştığını ifade etmeye çalışırız. İşte Belediye Başkanımızın halkla beraber yaptığı iftarlar münasebetiyle halkın dertleriyle hemhal olması hadisesi bizim bu söylediklerimizin fiili olarak gerçekleşmesi halidir. Ben AK Parti İl Başkanı olarak bundan son derece memnun oldum. Şunu da söylemek isterim; bizim bakış açımızda bütün ilçelerimizin birbirinden farkı yoktur. Hisarcık ilçesinin gelişmesi, burada yaşayan kıymetli kardeşlerimizin yaşam kalitesinin yükselmesi, birbirleriyle olan muhabbetlerinin artması bizim için en büyük mutluluk vesilesi olur. Bu çerçevede AK Parti Teşkilatının Hisarcık'ın bütün problemlerini takip etmeye çalıştığını buradan ifade etmek isterim. Hatta bunu taahhütte ediyorum. Fatih kardeşimiz geçmişte İlçe Başkanlığı yaptı. Şimdi nezaketi ve beyefendiliğiyle herkes tarafından sevilen bir İlçe Başkanımız var. Birlikte uyum içerisinde hareket ediyorlar. Bu tutum ve davranış teşkilat, belediye kaynaşmasının ve birlikte nasıl hareket edilmesi gerektiğinin örnek göstergelerinden birisidir. Ne zaman bir işimiz olsa hem Fatih başkanımız, hem de Salim başkanımız koşar gelirler. Bizim de onlara kalbimizde bir muhabbet var. Ben onların başarılı olmalarını istiyorum. Onların başarılı olması demek Hisarcık'ın başarılı olması demektir. Hisarcık'ın başarılı olup gelişmesi, Kütahya'mızın büyümesi demektir. Bizim için en büyük problem ilçelerimizin birbiri arasında ayrımcılığa düşülmesi veya milletvekillerimizin ilçeleri arasında ayrımcılık yapması olur. Biz böyle istemiyoruz. Biz büyük bir rekabeti ortaya koymak isteriz. Bu ilçelerimiz arasında başarı ve çalışkanlık üzerine kurulmuş bir rekabet olmalıdır. Bunun sonucunda kardeşçe birbirinin koluna girip sarılmalıdırlar" diye konuştu.(MA-EFE)

AK Parti İl Başkanı Çetinbaş: İlçeler Arası Ayrımcılığa Asla İzin Vermeyiz

AK Parti İl Başkanı Çetinbaş: İlçeler Arası Ayrımcılığa Asla İzin Vermeyiz

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber