Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Demirci'nin açıklaması

ARDAHAN (AA) - AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci, "Hizmetlerimizi bazıları kendine mal etmeye çalışıyor ancak bunun toplumda bir değeri olmuyor" dedi.Demirci, yaptığı açıklamada, AK...

AK Parti İl Başkanı Demirci'nin açıklaması

ARDAHAN (AA) - AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci, "Hizmetlerimizi bazıları kendine mal etmeye çalışıyor ancak bunun toplumda bir değeri olmuyor" dedi.

Demirci, yaptığı açıklamada, AK Parti tarafından yapılan hizmetleri, bazı siyasilerin kendilerine mal etmeye çalıştığını belirtti. 

Son bir ayda komik şeylere şahit olduklarını vurgulayan Demirci, şöyle konuştu:

"Örneğin 23 Şubat'ta Ardahan'ın kurtuluşunu kutladığımızda, bazı siyasiler gösteri yapan SOLOTÜRK'ün gelişini kendilerini mal etmeye çalıştı. Sanki Ardahan Belediyesi değil de kendileri getirmiş gibi göstermeye çalıştı. Daha doğrusu milleti inandırmaya çalıştı. Hizmetlerimizi bazıları kendine mal etmeye çalışıyor ancak bunun toplumda bir değeri olmuyor. Farkında olsunlar ki bu çok komik oldu. Çünkü milletimiz artık bunlara sadece gülüyor. İnsanımız eskisi gibi yalanlara, iftiralara inanmıyor. Ayrıca, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan desteklemelerde bazı muhalefet temsilcileri tarafından vatandaşların ceplerine mesaj geçildi. Sanki söz konusu destek muhalefetin katkıları ile yapıldı gibi gösterilmek istendi. Biz diyoruz ki bu tür şeylerle oyalanacağınıza icraat yapın. Milletin çıkarı doğrultusunda bir şeyler yapsınlar."

Demirci, milletin AK Parti'ye güvendiğini, güvenini genel seçimlerde de göstereceğini dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber