Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 14 Kasım 2017 - 15:43 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Dündar, genç STK temsilcileriyle bir araya geldi

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, kentte faaliyet yürüten bazı genç Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle toplantıda bir araya gelerek,...

AK Parti İl Başkanı Dündar, genç STK temsilcileriyle bir araya geldi

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, kentte faaliyet yürüten bazı genç Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle toplantıda bir araya gelerek, gençlerin siyasi, eğitim, kalkınma ve gelecek ile ilgili beklentilerine yönelik sohbetler yaptı.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, gelecek nesillerin teminatı olan gençlerin her zaman yanlarında yerlerinin farklı olduğunu söyledi. Dündar, "Gençliğin bizlerden beklentilerini kendilerinden dinleyerek siyasi bakış açılarına tanıklık ettik. AK Parti'nin gençler üzerinde bırakmış olduğu olumlu izlenimleri müzakere ederek, AK Parti'nin gençlere yönelik yapmış olduğu yenilikleri daha da arttırarak sürdürmesi gerektiği görüşüldü. Bundan sonraki süreçte de gençlerle birlikte hareket ederek onların görüş ve önerilerine açık olacağımızın sözünü verdik" dedi.

Ülkesine ve milletine bağlı olan gençliğin hedeflerine her zaman bir adım önde başlayacağını belirten Dundar, ilimde ve bilimde ilerlemenin, ülkenin gelişimine ve kalkınmasına zemin hazırlamanın gençlerin temel görevlerinden olması gerektiğini dile getirdi. Dündar, "Ben burada günümüz gençlerinin daha kararlı ve daha çalışkan olmasını bekliyorum. Kesinlikle farklı odakların tuzağına düşmemesi gerekir. Başarılarımız kirli odakların eline düşmüş gençlerimize örnek olmalı. Ülke ve millet sevgisinin çok büyük olduğunun farkına varmalılar. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'yi kurduğundan beri gençliğe sürekli vurgu yaparak, kaliteli bir gençliğin önemine değinmiştir" diye konuştu.

Kendilerini ilk on birde görmek isteyen bir liderin ardından gitmenin gurur verdiğini ifade eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Yomak, "Bizler kararlı ve gururluyuz. Çünkü şimdiye kadar kimsenin önemsemediği kadar önemseniyoruz. AK Parti her alanda büyük yeniliklere giderek gençlerin önünü açmıştır. Bu vesilelerle artık hayal kuran değil düşünen ve üreten bir nesil halini aldık" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber