Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi14:34 Beyaza bürünen "Nemrut’un Develeri" görsel şölen oluşturdu14:32 Bayram Taşkın: "Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir”14:31 Malatya’da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı14:31 Muğla seçim güvenliği toplantısı yapıldı14:31 Carlos Vinicius: "Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyoru...14:30 Adıyaman’dan Gazze’ye 10 bin bebek zıbını yola çıktı14:30 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de Spor AŞ’nin 2’nci bahar dönemi spor okulları k...14:30 Sultangazi’de Ramazan, Aile ve Çocuk söyleşisi ilgi gördü
Sami Er
Yerel 15 Temmuz 2020 - 13:13 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Filiz; “Tek yürek olan milletimizin destanıdır”

DENİZLİ (İHA) – AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

AK Parti İl Başkanı Filiz; “Tek yürek olan milletimizin destanıdır”

DENİZLİ (İHA) – AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Milletimizin binlerce yıllık tarihindeki en önemli kırılma noktalarından birisi olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin ve o gece yazılan destanın 4. yılının idraki içindeyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisi milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilen hain darbe girişimini unutmayacağız. Ne o gece milletimize karşı yapılan ihaneti unutacağız, ne de milletimizin tarih yazan kahramanlığını, devletine ve demokrasiye sahip çıkmak için yazdığı destanı unutturacağız. Türk milleti, asırlar süren şanlı tarihi boyunca sayısız badireler atlatmış, içeriden ve dışarıdan birçok saldırıyı kahramanca göğüslemiş ve onları ne pahasına olursa olsun bertaraf etmesini bilmiştir. Bunlardan biri de 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşadığımız Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimidir.

Aziz milletimizin cesareti, feraseti ve demokrasiye olan inancı sayesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyarak sokakları, caddeleri ve meydanları doldurmasıyla bu hain darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlanmıştır. 15 Temmuz gecesinde sokaklara ve meydanlara çıkarak devletine, ülkesinin bölünmez bütünlüğüne, istiklâline canını ortaya koyarak sahip çıkan aziz milletimiz yeni bir Kahramanlık Destanı yazmıştır. 15 Temmuz Silahlı Darbe Teşebbüsünde Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde devletimizin kararlı duruşu ve aziz milletimizin onurlu mücadelesi hain geceye damgasını vurmuş; Darbe hayalleri kuran, ülke yönetimini zorla ele geçirmek isteyen hainlerin ve onların yurt dışındaki işbirlikçilerinin hevesleri, bir kez daha kursaklarında kalmıştır. Kahraman Türk Milleti bir kez daha tek yürek olduğunda yenilmeyeceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber