Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 15:28 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Keskin; “500 yıl önce olduğu gibi zalimler kaybedecek”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Türk Ordusunun hainler ve zalimler ordusunun maşası olan teröristleri imha etmek amacıyla Suriye'ye girdiğini...

AK Parti İl Başkanı Keskin; “500 yıl önce olduğu gibi zalimler kaybedecek”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Türk Ordusunun hainler ve zalimler ordusunun maşası olan teröristleri imha etmek amacıyla Suriye'ye girdiğini belirterek, "500 yıl önce olduğu gibi şimdi de zalimlere hadlerini bildireceğiz" dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Türkiye'de kanlı terör eylemlerinin maşası olan DAEŞ'in temizlenmesi için Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı operasyonla ilgili açıklama yaptı. Türkiye'yi Suriye üzerinden yaptıkları terör eylemleri ile tehdit eden terörist gruplara yönelik operasyonun başlatıldığını belirten Keskin, "15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olmasının ardından birçok terör örgütünün devreye sokulduğu son günlerde devletimiz kudretini göstererek Suriye'ye yönelik operasyon başlattı. DAEŞ, PYD gibi terör örgütleri devletimizin büyüklüğünü ve gücünü görecektir. Yaptıkları saldırılar bıçağın kemiğe dayandırdı ve bu sorunu çözmemiz gerekiyor. Milletimize kanlı terör eylemleri ile acılar yaşatanlara anladıkları dilden konuşacağımızı ve cezalarını keseceğimizi defalarca belirtmiştik. Bu sabah itibariyle "Fırat Kalkanı" operasyonu ile teröristleri temizlemeye başladık. Bundan 500 yıl önce Yavuz Sultan Selim'in ordusu 24 Ağustos 1516'da Memluk ordusunu darmadağın ederek Mercidabık Zaferini elde etmişti. İşte 500 yıl önceki Osmanlı'nın kudretini gören hainler, bugün aynı yerde Türk Ordumuzun kudreti ile tanışacaklar. Tüm pislik yuvaları temizlenecek ve milletimizin kanını yerde bırakmayacağız. Mercidabık Zaferinin 500. Yılında Cerablus'ta başlatılan Fırat Kalkanı operasyonda Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim bu milletin şerefli evlatlarının yanında olsun ve yardım etsin" ifadelerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber