Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 12:08 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Keskin, Gazi’yi ziyaret etti

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Ağrı ilinde vatani görevini yaptığı esnada Tendürek bölgesinde PKK'lı teröristlerle...

AK Parti İl Başkanı Keskin, Gazi’yi ziyaret etti

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Ağrı ilinde vatani görevini yaptığı esnada Tendürek bölgesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Melih Aydın'ı evinde ziyaret etti.

Ağrı'da PKK'lı teröristlerce yapılan saldırıda gazi olan Kaynaşlılı Melih Aydın'ı AK Parti Düzce teşkilatları yalnız bırakmadı. Gazi Melih Aydın ve ailesini AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'in yanı sıra İlçe Başkanı Saim Özkan, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Babasının rahatsızlığından dolayı Gazi Melih Aydın'a ziyaret gerçekleştiremediğini kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü, Düzce Milletvekillerimiz Fevai Arslan ve Ayşe Keşir'in de selamlarını getirdim. Bakanımız Japonya'da milletvekillerimiz de meclis çalışmalarından dolayı selamlarını iletmemi istediler. Zor dönemden geçiyoruz ve kalleşler dört bir tarafımızda hainliklerine devam ediyorlar. Pırıl pırıl gençlerimiz ve milletimiz bu hainlerle göğüs göğüse çarpışıyor. Melih kardeşimiz de gördüğüm kadarıyla iyice toparlamış. Rabbim şifa versin, bir daha böyle bir durumu yaşatmasın. AK Parti olarak, hükümet olarak her zaman sizlerin yanınızdayız ve talepleriniz bizim için emirdir" diye konuştu.

Terhise 4 ay kala İran'dan gelen PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu gazi olan Melih Aydın ve babası Erdoğan Aydın, AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Keskin, Gazi’yi ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Keskin, Gazi’yi ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber