Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Eylül 2014 - 16:43 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Öztürk:

"Muğla'da ve ilçelerinde uzlaşı kongreleri yapacağız"

AK Parti İl Başkanı Öztürk:

MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, ilçe ve il kongrelerini uzlaşıyla yapacaklarını belirtti. 

Öztürk, AK Parti Marmaris İlçe Yönetimi'nin İçmeler Mahallesi'nde düzenlediği programa katıldı. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Öztürk, AK Parti'nin Muğla'nin ilçelerindeki kongre sürecinin 15 Eylül itibarıyla başladığını söyledi. 

Kongreleri bayrak değişimi olarak değerlendirdiklerini dile getiren Öztürk, 2023 hedefine daha dinamik ve heyecanlı yol arkadaşlarıyla gitmek istediklerini anlattı.

Partisinin Marmaris yönetiminden memnun olduğunu vurgulayan Öztürk, mevcut ilçe başkanı Hasan Engin ile devam etme düşüncesinde olduğunu bildirdi. 

AK Parti olarak genelde uzlaşı kongreleri yaptıklarını belirten Öztürk, "Muğla'da ve ilçelerinde uzlaşı kongreleri yapmak istiyoruz. Genel kurullarda, daha sonra AK Parti'liler arasında kırgınlıklara yol açabilecek bir yarış olmasını istemiyorum. Bundan dolayı partimize emeği geçmiş herkesle istişare yapıp, en doğru adayı belirleyerek kongrelerimizi gerçekleştireceğiz" dedi. 

Kasım ve aralık aylarında kongreleri tamamlamayı planladıklarını anlatan Öztürk, bu süreci birlik ve beraberlik içinde tamamlayacaklarını belirtti. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber