Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Siyaset 20 Haziran 2018 - 13:23 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Taş’tan sandık çağrısı

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 24 Haziran seçimleri öncesinde "sandığa gidin" çağrısında bulundu.

AK Parti İl Başkanı Taş’tan sandık çağrısı

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 24 Haziran seçimleri öncesinde "sandığa gidin" çağrısında bulundu. Taş, "Millet iradesinin en güçlü tecelli ettiği yer sandıktır. Daha güçlü Türkiye'yi birlikte inşa etmek için sandığa gitmek en önemli vazifemizdir." dedi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, vatandaşlara "sandığa gidin" çağrısında bulundu. Taş, 24 Haziran seçimlerinde tercihi ne olursa olsun herkesin vatandaşlık görevini yerine getirmek üzere sandığa giderek oy kullanması gerektiğini söyledi.

Sandıkların demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirten Taş, "AK Parti kurulduğu günden bu yana millet iradesine önem veren ve millete hizmet etmeyi kendine görev edinen bir parti olmuştur. Bu nedenle demokrasiye olan inancımız eksiksiz ve tamdır. Millet iradesinin en güçlü hissedildiği yer sandıktır. Milletimiz 16 Nisan referandumunda yeni cumhurbaşkanlığı sistemi için "evet" diyerek ülkemizin önünde yeni bir ufuk açmıştır. 24 Haziran seçimleri sonrasında Türkiye artık ayağındaki prangalardan kurtulmuş olacak ve şahlanışının önünde hiçbir engel kalmayacaktır" dedi.

"Birlik, bereket, bolluk için sandığa gidin"

24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin en önemli seçimi olacağını ifade eden Taş, "Bir tarafta ülkemizi 2023 sonrasında 2051 ve 2071 hedeflerine taşımak için gece gündüz çalışan AK Parti, diğer yanda ise takoz siyaseti yaparak yapılanları yıkmayı vaad eden diğer siyasi partiler var. 16 yıldan bu yana Millet iradesini öne çıkaran ve milletin adamı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı güçlü bir meclis ve güçlü bir hükümet ile destekleyerek Türkiye'nin şahlanışına katkıda bulunmak için sandığa giderek oyumuzu kullanmalıyız. Dört bir yanımız kuşatılmak istenirken hemşerilerimiz, istikrar için, dirliğimiz için, birlik, bereket ve bolluk için sandığa giderek tercihini yapmalıdır" ifadelerini kullandı.

Gençlere çağrı

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 24 Haziran seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlere de seslenerek şunları söyledi; "Gençler ülkemizin umudu, geleceğidir. Kullanacağınız oylarla ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde sizler de söz sahibi olacaksınız. AK Parti seçilme yaşını 18'e indirerek gençlere olan güvenini ortaya koymuş bir partidir. Milletvekili Aday listelerinde de gençlere yer veren AK Parti ülkemizi sizlerle birlikte yönetmeye talip olmuştur. 24 Haziran'da sandığa giderek kullanacağınız oyların ne kadar önemli olduğunu lütfen unutmayınız."

"Söz de karar da Milletin"

Türkiye'nin şahlanışının sandıklarda olduğunu, sandıkların anahtarının ise milletin oyları olduğunu söyleyen Taş, "Milletimiz 24 Haziran'da son kilidin anahtarını da açarak 2023 hedeflerine ulaşmamıza inşallah vesile olacaktır. Son söz, son karar milletimizdedir. İnşallah milletimiz tercihini yine güven ve istikrardan yana kullanarak Türkiye'mizin önünü açacaktır.

24 Haziran şahlanış günümüz olacaktır" dedi.

AK Parti İl Başkanı Taş’tan sandık çağrısı

AK Parti İl Başkanı Taş’tan sandık çağrısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber