Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:03 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Yeni Kantinciler İle Buluştu

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Kantinciler Esnaf Odası'nın daveti üzerine il genelindeki okullarda kantin işletmeciliği yapan esnaf odası...

AK Parti İl Başkanı Yeni Kantinciler İle Buluştu

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Kantinciler Esnaf Odası'nın daveti üzerine il genelindeki okullarda kantin işletmeciliği yapan esnaf odası üyeleriyle sabah kahvaltısında buluştu.

Adana Merkez Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Adana Kantinciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucu Genel Başkanı Ahmet Tunç, okul idareleri ile tam bir uyum içerisinde ve özveriyle çalışan kantinci esnafının, idare tarafından karşılanamayan bir çok okul ihtiyacının kantinciler tarafından karşılandığını belirterek, aynı olumlu yaklaşımı milli eğitim camiasından da görmeyi arzu ettiklerini söyledi. Tunç, Okul Aile Birliği Yönetmeliği'nin hukuka uygun şekilde uygulanmasının takipçisi olacaklarını da sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ise, Kantinciler Esnaf Odasının, milli eğitim camiasının çok önemli bir paydaşı olduğuna dikkat çekerek Okul Aile Birliği Yönetmeliği'nin farklı ilçelerde farklı şekilde uygulanmasının önüne geçilmesi ve 10 yıllık kira süresi dolan kantinci esnafının karşılaştığı sorunların hakkaniyete uygun çözümü noktasında kantinci esnafının her zaman yanında olduklarını dile getirdi.

Okullarda çocukların kantinci esnafının dikkati ve gayretleri neticesinde birçok kötü alışkanlıktan korunduğuna da dikkat çeken Başkan Yeni, kahvaltıda bulunan tüm kantinci esnafının sorunlarını ayrı ayrı dinleyerek bu sorunların hukuki zeminde çözümü noktasındaki tüm bürokratik engellerin aşılmasına öncelik verileceğini vurguladı.

Kahvaltı sonrasında, esnaf odasının kadın üyelerine anneler günü anısı olarak çiçek takdim eden Başkan Yeni, Adana Kantinciler Esnaf Odası ile istişarelerinin periyodik şekilde süreceğini dile getirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kahvaltıya, AK Parti İl Başkanı Av. Fikret Yeni ve Adana Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Tunç'un yanı sıra, AK Parti il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, Eğitim Bir-Sen Temsilcisi İbrahim Bortaş ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileriyle çok sayıda kantinci esnafı katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber