Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 16:03 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Yıldırıcı:

"Aksaray teşkilatı olarak yüzde 70'lik oy hedefliyoruz. Aksaray'dan en güzel hediyeyi, cumhurbaşkanı olacak Erdoğan'a hediye edeceğiz"

AK Parti İl Başkanı Yıldırıcı:

AKSARAY (AA) - AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, "Aksaray teşkilatı olarak yüzde 70'lik oy hedefliyoruz. Aksaray'dan en güzel hediyeyi, cumhurbaşkanı olacak Erdoğan'a hediye edeceğiz" dedi.

Yıldırıcı, partisinin il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, yeni kurulan kadın kollarının ilk toplantısını düzenlediklerini söyledi.

Bugüne kadar hizmet etmiş bütün kadın kolları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Yıldırıcı, "Yönetim kurulu üyelerimizle önemli bir seçim dönemine geçireceğiz. Bugünlerde sizlerden yüksek performans bekliyoruz" dedi.

Türkiye'nin ilk kez kendi cumhurbaşkanını seçeceğini hatırlatan Yıldırıcı, bu seçimlerin, Türkiye'yi ilk defa vesayet sisteminin dışına çıkaran, halkın bizzat cumhurbaşkanını seçmesi açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

"Ülkemizi, içine düştüğü çukurdan 12 yıl öncesinde çıkaran Recep Tayyip Erdoğan, bu ekibin başıdır" diye konuşan Yıldırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması yönünde Aksaray Teşkilatı olarak elimizden geleni yapacağız. Aksaray teşkilatı olarak yüzde 70'lik oy hedefliyoruz. Aksaray'dan en güzel hediyeyi, cumhurbaşkanı olacak Erdoğan'a hediye edeceğiz. Tabi kadın kollarımızın ayrı bir önemi var. Bizlerin giremediği ve istişare edemediği gruplara sizler direkt ulaşıyorsunuz. Bunun için verdiğiniz destek ve zaman bizim için altın değerindedir. Şimdiden her birinize teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulumuzda görev alan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum."

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Ayşe Atar ise kadın kolları görevine kısa süre önce başladığını belirtti. Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda yürümekten gurur duyduğunu dile getiren Atar, "Cumhurbaşkanı seçimlerinde kadın kolları olarak elimizden geleni yapacağız. Kadın kolları olarak rehavete gerek duymadan yolumuza devam edeceğiz. Bizler, kocaman büyük bir aileyiz" dedi.

Basın toplantısına, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve kadın kolları üyeleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber