Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası
Sami Er
Siyaset 16 Eylül 2019 - 13:28 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanlığı’nda geniş katılımlı istişare toplantısı

AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda Manisa milletvekillerinin de katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığı’nda geniş katılımlı istişare toplantısı

AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda Manisa milletvekillerinin de katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli başkanlığında il binasındaki 2023 toplantı salonunda istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ilçe kongreleri, milletvekillerinin projeleri, belediyelerin çalışmaları, Manisa kamuoyunun AK Parti'den beklentileriyle yapılacak olan diğer çalışmalar görüşüldü. Değerlendirme ve istişare toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek siyasi hareketin AK Parti olduğunu söyleyen AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli "AK Teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde Şehzadeler şehri Manisa'mızın gelişimi ve dönüşümü için çalışacağız. Bugünde birbirinden kıymetli milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve AK kadromuzun kadın ve gençlik temsilcileriyle bir aradayız. Şehrimizin geleceği için yapılacak yatırımlar, halkımızın bizden beklentileri, önümüzdeki günlerdeki yapılacak olan kongrelerimiz, milletvekillerimizin şehrimizle ilgili yapacak olduğu projeleri konuştuk. Geçmişten bu yana AK Partimizin yapmış olduğu projeler de, 17 yıllık siyasi hayatımız boyunca meşakkatli görevlerde her birimiz elimizi taşın altına koyduk. Bundan sonrada koymaya devam edeceğiz. Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek siyasi hareket AK Parti, siyasi anlayış ise muhafazakâr ve Demokrat siyaset olmaya devam edecektir. Bu doğrultu da geçmiş dönemde hizmet etmiş, hizmet etmeye devam eden kim varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

Toplantıya, AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan ile Tamer Akkal, İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök ve 17 ilçenin başkanları katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı’nda geniş katılımlı istişare toplantısı

AK Parti İl Başkanlığı’nda geniş katılımlı istişare toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber