Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Nisan 2014 - 13:18 Yorum: 0

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz:

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "30 Mart'ta siyasette nezaket ve siyasi edep kazandı, hainler ise kaybetti" dedi.

AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi toplantısı, parti binasında yapıldı. 

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, AK Parti olarak 30 Mart'taki yerel seçimlerde Ordu'da tarih yazdıklarını söyledi.

Kendilerine destek veren ve güvenen herkese teşekkür eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Yakaladığımız bu olağanüstü başarıda emeği geçen partimizin tüm birimlerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Hakikaten tarih yazdık. Türkiye genelinde ilimizi sembolleştirdi. Bir kez daha görüldü ki 30 Mart'ta siyasette nezaket ve siyasi edep kazandı, hainler ise kaybetti. Artık seçim geride kaldı. Önümüzdeki hafta itibarıyla ihalelerimizi yapmak suretiyle 200 kilometrelik sıcak asfalt işini yapacağız. Bu hesaplama İl Özel İdaresi'nin 6 yılda planladığı asfalt programıdır. 10 bin 200 kilometrelik yol ağının 4 bin kilometresi büyükşehirde. İnşallah bu yıl içerisinde ciddi bir rahatlama sağlayacağız."

Bir yılda Ordu'nun su problemini çözeceklerini vurgulayan Yılmaz, "Su meselesiyle ilgili yanılmışız. Seçimlerde iki yıl demiştik ama yaptığımız programlara göre bir yılda Ordu'nun tamamının su problemini çözeceğiz. Temmuz ayından itibaren hem yol hem de su anlamında Ordu ilimiz ciddi hizmetleri almaya başlayacak. Biz Ordu'yu değiştirecek vizyona ve birikime sahibiz. Her ilçemizle koordineli çalışacağız. Halkımızın ve vatandaşlarımızın her zaman içerisinde olacağız. Vatandaşlarımız bizleri kendisinden birisi görecek. Dertleri ile dertlenip, sevinçlerine ortak olacağız. Bizim bu millete minnet ve hizmet borcumuz var" ifadelerini kullandı. 

Yılmaz, ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iki ay içerisinde Ordu'ya geleceğini sözlerine ekledi. 

Toplantıya AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, bazı ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber