Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Eylül 2014 - 12:28 Yorum: 0

AK Parti İl Danışma Toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş, "Bugün geçmişte hayal bile edilmeyecek şeyler gerçekleştiğine göre, 2023’te yapılacak olanlara olan inanç daha da artmıştır. AK Parti'nin yenilenmiş kadroları, aynı misyon ve vizyonu ile gelecekte çok daha iyisini yapaca

AK Parti İl Danışma Toplantısı

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Bugün geçmişte hayal bile edilmeyecek şeyler gerçekleştiğine göre, 2023’te yapılacak olanlara olan inanç daha da artmıştır. AK Parti'nin yenilenmiş kadroları, aynı misyon ve vizyonu ile gelecekte çok daha iyisini yapacaktır" dedi. 

Köktaş,  partisinin Atakum İlçe  Danışma Kurulu Toplantısı'nda 2023 hedeflerini değerlendirdi. Toplantıda Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve ilçe teşkilatı çalışmalar hakkında sunumlarını gerçekleştirdi. 

Sunumların ardından söz alan Köktaş, tarihinde İlk kez milletin 10 Ağustos'ta kendi oyları ile cumhurbaşkanını seçtiğini anımsatarak, "İlkler her zaman önemlidir, derin izler bırakır. Yeni Türkiye'nin kapılarının açıldığı, ilklerin yaşandığı 10 Ağustos seçimi de derin izler bıraktı, bırakmaya devam edecek" dedi.

Köktaş, şöyle konuştu:

"Yıllardır muhtarını, belediye başkanını, milletvekillerini, meclis üyelerini halkın seçtiği Türkiye'de artık cumhurbaşkanını da doğrudan halkın seçmesi, ülkemizin demokratik alanın genişlediğinin, milli iradenin daha da güçlendiğinin bir kanıtıdır. Hayaller AK Parti ile gerçek oldu. Türkiye'nin bu noktaya gelmesi kolay olmadı. Gezi olayları, 17 ve 25 Aralık gibi önümüze çıkan tüm kumpasları oyunları, yaşanan tüm süreçleri hep milletimizin desteği ile aştık. Milletimiz ümitlerini boşa çıkarmayan, her zaman kendisine hizmet etmekten geri durmayan AK kadrolara, AK Parti'ye güvendi, güvenmeye de devam ediyor." 

Türkiye'nin son 12 yıl içerisinde çok önemli icraatlarla büyük değişim yaşadığını aktaran Köktaş, "Ekonomik ve siyasal anlamda hayal bile edilemeyecek seviyelere ulaşıldı. 12 yıl önce yapılması hayal bile edilmeyecek şeyler yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Yapılması hayal bile edilmeyecek şeyler, ufuk olarak 2023-2053 ve 2071’e konulmuş bulunuyor. Bugün geçmişte hayal bile edilmeyecek şeyler gerçekleştiğine göre, 2023’te yapılacak olanlara olan inanç daha da artmıştır. AK Parti'nin yenilenmiş kadroları, aynı misyon ve vizyonu ile gelecekte çok daha iyisini yapacaktır" ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber