Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 21 Kasım 2017 - 10:38 Yorum: 0

AK Parti il kongresinin tarihi belli oldu

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, İl Kongre tarihinin 24 Aralık olarak belirlendiğini ve Başbakan Binali Yıldırım'ın kongreye katılacağını...

AK Parti il kongresinin tarihi belli oldu

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, İl Kongre tarihinin 24 Aralık olarak belirlendiğini ve Başbakan Binali Yıldırım'ın kongreye katılacağını söyledi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, merkez ilçe ve ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il başkanlığı kongresinin tarihinin belirlendiğini açıkladı. Mehmet Erdoğan, 24 Aralık'ta yapılacak olan 6. Olağan İl Başkanlığı Kongresine Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağını kaydetti.

Mehmet Erdoğan, "İlçe kongrelerinin ardından geçtiğimiz hafta merkez ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Bazı ilçelerimizde yeni arkadaşlarımız bayrağı devralırken, bazı ilçelerimizde mevcut arkadaşlarımız göreve devam etti. Son olarak geçtiğimiz hafta merkez ilçe kongremizi yaptı. Merkez ilçe ve ilçelerin kongre süreci bitince şimdi il kongresine odaklandık. 24 Aralık'ta yapacağımız 6. Olağan Kongremize inşallah Başbakanımız Binali Yıldırım katılacak. Tüm partililerimizle beraber tüm halkımızı kongremize bekliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber