Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 14 Kasım 2017 - 17:23 Yorum: 0

AK Parti İlçe Başkanı Bedir Yeni’den teşekkür

AK Parti Kahta İlçe Başkanlığının 6. olağan kongresinde başkanlığa seçilen işadamı Bedir Yeni, teşekkür mesajı yayımladı.

AK Parti İlçe Başkanı Bedir Yeni’den teşekkür

AK Parti Kahta İlçe Başkanlığının 6. olağan kongresinde başkanlığa seçilen işadamı Bedir Yeni, teşekkür mesajı yayımladı.

Kahta Kültür Merkezinden düzenlenen AK Parti Kahta 6. olağan ilçe kongresinin her zamanki gibi yoğun bir katılımla gerçekleştiğini belirten AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşları ve Kahta halkına ayrı ayrı teşekkür etti.

6. Kongrenin de bir kardeşlik ve şenlik havasında geçtiğine dikkat çeken AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, "AK Parti Kahta 6. Olağan İlçe Kongremize başta mesaj göndererek bizleri onurlandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere Kongremize katılarak bizleri yalnız bırakmayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, TBMM Başkanı Ahmet Aydın'a, milletvekillerimize, il ve ilçe belediye başkanlarımıza AK Parti Adıyaman il ve ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşu başkanlarına ve yönetimine, delegelerimize, tüm Kahtalı halkımıza ve değerli basın mensuplarımıza, şahsım ve teşkilatım adına yürekten teşekkür eder saygılarımı sunuyorum" dedi.

Bir önceki AK Parti Kahta İlçe teşkilatı ve yönetimine de teşekkür eden Başkan Bedir Yeni, "İlçemizdeki teşkilat çalışmalarında göstermiş oldukları özverili ve gayretli katkılarından dolayı benden önceki yönetime teşekkür ediyorum. Bu hizmet bayrağını daha da yükseklere taşımak için Allah'ın izni ile ekip arkadaşlarım ile beraber güzel bir çalışma olacağız.

Dün olduğu gibi bugünden sonra da Kahta'da AK Parti teşkilatı ve gönüldaşları, siyasi faaliyetlerini kardeşlik ruhu içerisinde sürdürecek. AK Partimizin misyonu, vizyonu ve ilkelerinin bilinci ve sorumluluğunda olan bir hizmetkarınız olarak ilçemizin sorunlarını birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimize devam edeceğiz inşallah. Bu kutlu görev süremizde yapacağımız tüm hizmetlerimizde siz değerli Kahtalı hemşerilerimizin dualarını esirgemeyeceğiniz dileğiyle herkesi en kalbi duygularımla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber