Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 12:38 Yorum: 0

AK Parti İlçe Teşkilatı İftar Programı Düzenledi

Bodrum Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın pazar yerinde düzenlediği iftar programına yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

AK Parti İlçe Teşkilatı İftar Programı Düzenledi

Bodrum Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın pazar yerinde düzenlediği iftar programına yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Bodrum Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, Otogar üstü Pazar yerinde düzenlendi. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp'in ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan'a, Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İl yönetim Kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Turizimci Asım Başaran, Ziraat Odası Başkanı Chp meclis üyesi Mehmet Melengeç, Esnaf Sanatkarlar Odası başkanı Erdoğan Başeymez, Teşkilat üyeleri, Mahalle Başkanları, Mahalle muhtarları, Stk başkanları, Basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Ak parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederek şu sözlere yer verdi " Ülkemiz son zamanlarda zor günlerden geçiyor. Bu zor günlerde her zamankinde daha çok birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekli. Bugünleri de atlatacağımıza inancımız tam. Asla bizi bölmelerine, parçalamalarına müsaade etmeyeceğiz. Yakınlaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramı'nızı kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum."dedi.

Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete de son dönemde yaşanan terör olaylarına vurgu yaptığı konuşmasında, "Ramazan ayında derler ki şeytanlar bile zincire vurulur. Ama bu ayda bile iki ayaklı şeytanın bile aklına gelmeyen hainlikleri düzenleyenler iş başındalar. Ama bunlar bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşlik hukukumuza asla zarar verebilecek eylemler değiller. İnsanın belini kırmayan darbeler, onu güçlendirir. Bunlar, bizim birliğimizi beraberliğimizi çok daha güçlendirecek eylemler. İnanıyorum ki hükümetimiz, devletimiz de bunun üstesinden gelecektir. Yakın gelecek çok daha iyi olacaktır" ifadelerini kullandı.

İftar yemeğinde konuşan Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer ise, Ramazan ayının kardeşliğin pekiştiği, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği bir ay olduğunu belirterek, "Ama hepimiz biliyoruz ki İslam dünyası, coğrafyamız büyük acı ve sıkıntı içerisinde. Dünyadaki egemen güçler, bölgemizi sömürmek ve kenndi çıkarları için bölgemizi ateşe atmaktan çekinmiyorlar. Eğer bizler barış içinde huzur içinde yaşamak isityorsak, yapacağımız tek şey birlik ve beraberlik içinde olmak, daha çok çalışmak. Bugün dünya küçülürken, Türkiye büyümesine devam ediyor. Türkiye krizlerden etkilenmedi. Ama Türkiye ne zaman güçlense, dış güçler devreye giriyorlar ve ülkemizi geriletmek için ellerinden geleni yapıyorlar." dedi. Özyer, Türkiye'nin son 15 yılda dünyanın gıptayla baktığı büyük projeleri tek tek hayata geçirdiğini belirterek, "Ama bunun karşılığınnda her türlü terör dış güçlerce destekleniyor. Ama şunu bilin ki, terör örgütlerine silah bıraktırıncaya kadar bu mücadele devam edecek. Yeter ki bizler birlik beraberlik içinde olalım." diye konuştu.

İftar yemeğinin ve duanın ardından program semah gösterileriyle devam etti.

AK Parti İlçe Teşkilatı İftar Programı Düzenledi

AK Parti İlçe Teşkilatı İftar Programı Düzenledi

AK Parti İlçe Teşkilatı İftar Programı Düzenledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber