Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ramazan 2015 05 Temmuz 2015 - 03:29 Yorum: 0

AK Parti İlçe Teşkilatımız ile birlikteyiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Malatya ve Yeşilyurt’un daha iyi noktaya ulaşması için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız AK Parti İlçe Teşkilatımız ile birlikteyiz” dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatımız ile birlikteyiz

MALATYA * Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Malatya ve Yeşilyurt’un daha iyi noktaya ulaşması için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız AK Parti İlçe Teşkilatımız ile birlikteyiz” dedi.

Başkan Polat, “Rahmet ve bereketin en fazla yaşandığı Ramazan ayı, birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı bir ay. Bu ayda düzenlenen etkinliklerle yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel örnekleri sergileniyor. Yüzlerce hatta binlerce kişiyle aynı sofrada iftar Ramazan ayının ruhunu en iyi şekilde hissettiriyor. Ramazan ayını Yeşilyurt Belediyesi olarak dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz. Devlet Hastanesi bahçesinde her gün yüzlerce kişiye verdiğimiz iftar, meydan iftarlarımız ve diğer etkinliklerle bu ayın ruhuna uygun etkinlikler geçekleştiriyoruz” dedi.

Yeşilyurt AK Parti ilçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya yaptığı konuşmada Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, hayırlı iftarlar diledi.

Yeşilyurt Şahin Tepesi Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın yanı sıra, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Güner,  Mehmet Çınar, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya, Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz, Gençlik Kolları Başkanı Aziz Arslan, Yeşilyurt İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Başkanları katıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber