Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 23 Temmuz 2014 - 18:48 Yorum: 0

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Yıldırım İzmir'de

"Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda seçeceğiz"

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Yıldırım İzmir'de

İZMİR (AA) - AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçileceğini söyledi.

Karabağlar, Buca ve Bornova ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen Yıldırım, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde şehit olan Sıhhiye Onbaşı Yiğit Şahan'ın ailesine taziyede bulundu.

Sınır karakolunda görevli 3 şehit askerin ailelerine başsağlığı dileyen Yıldırım, çözüm sürecinin başlamasından itibaren yaklaşık 1,5 yıldır kan akmadığını ifade ederek, "Bu ülke, bu vatan için gözünü kırpmadan toprağa düşen şehitlerimize rahmet diliyoruz" dedi.

İzmir'de teşkilatların 30 Mart seçimleri döneminde çok çalıştıklarını ancak büyükşehir belediye başkanlığını kazanmanın nasip olmadığnı ifade eden Yıldırım, İzmirlilerin CHP'ye son kredisini yerel seçimlerde kullandığını, kente yazık olduğunu kaydetti.

-Cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru

İzmirlilere, yerel seçimlerde oylarını yükselttikleri için teşekkür eden Yıldırım, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de İzmir'den aynı çıkışı bekliyoruz. Milli irade, milli güç, hedef 2023 diyen cumhurbaşkanı adayımız başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda seçeceğiz" diye konuştu.

Gazetecilerin Poligon ve Üçkuyular metrosunda güvenlik sıkıntısı olduğuna dair iddiaları sormaları üzerine Yıldırım, detayları bilmediğini ancak metronun 10 yıldan bu yana yapılıp taksit taksit açıldığını, İzmirlilerin usandığını söyledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber