Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

AK Parti Kadın Kolları'ndan huzurevine ziyaret

KÜTAHYA (AA) - AK Parti Kütahya Kadın Kolları Teşkilatı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı huzur evine ziyaret etti.İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek, yaptığı açıklamada,...

AK Parti Kadın Kolları'ndan huzurevine ziyaret

KÜTAHYA (AA) - AK Parti Kütahya Kadın Kolları Teşkilatı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı huzur evine ziyaret etti.

İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek, yaptığı açıklamada, teşkilat olarak huzurevini ziyaret ettiklerini ve müdür Ali Gedik'ten bilgi aldıklarını bildirdi.

Gedik'in, huzurevindeki yaşlı insanlarımız hakkında bilgi verdiğini belirten Özgevrek, "Buraya kayıt olacak yaşlılarımız, hangi şartlarda, ne şekilde başvuru yapılacağı, yaşlılarımızın durumu, ihtiyaçları beklentileri, yapabileceklerimiz ve yapılan hizmetler hakkında bilgi aldık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla da annelerimizin ellerini sevgi ve hürmetle öperek gözlerindeki mutlu ışıltıya ortak olduk. Bizlere kapılarını açan kurum müdürümüz Gedik'e teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber