Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 08 Ağustos 2022 - 19:48 Yorum: 0

AK Parti Karabük teşkilatı, aşure geleneğini sürdürdü

AK Parti Karabük teşkilatı, Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

AK Parti Karabük teşkilatı, aşure geleneğini sürdürdü

AK Parti Karabük teşkilatı, Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

AK Parti Karabük teşkilatı, Muharrem ayı münasebetiyle İl Başkanlığı binası önünde vatandaşlara aşure dağıttı. Aşure ikramını programına AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ve AK Parti Karabük teşkilatı katıldı.

Aşure ikramı programında açıklamalarda bulunan AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, "Muharrem ayı ile Aşure Günü'nün milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şehadetlerinin 1383'üncü sene-i devriyesinde şehitlerin efendisi, Peygamberimizin torunu Hazreti Hüseyin Efendimizi ve tüm Kerbela şehitlerini rahmetle, hürmetle yâd ediyorum." İfadelerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber