Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı
Sami Er
Siyaset 18 Aralık 2017 - 12:33 Yorum: 0

AK Parti Kayseri Milletvekili Karayel:

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, ülkede, bölgede ve dünyada barış, istikrar, güvenlik ve refahın hakim olması için çalıştıklarını...

AK Parti Kayseri Milletvekili Karayel:

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, ülkede, bölgede ve dünyada barış, istikrar, güvenlik ve refahın hakim olması için çalıştıklarını söyledi.

TBMM Dışişleri Bakanlığı Bütçe Görüşmelerinde konuşan Milletvekili Karayel, dış siyasete dair açıklamalarda bulundu. Bölge barışının en temel meselesinin Filistin olduğunu belirten Milletvekili Karayel, "Bu karar sadece uluslararası hukukun ihlali değil, aynı zamanda insanlık vicdanına da vurulmuş ağır bir darbedir. Bu karara ilk karşı çıkan ülke Türkiye olmuştur. Türkiye'nin çağrısıyladerhal, İstanbul'da toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı zirvesinde doğu Kudüs Filistin'in başkenti ilan edilmiştir. Dünya ülkeleri, bu kararı tanımaya davet edilmiştir. Türkiye dünyanın kalbi olan bu coğrafyada istikrar, güven ve umut abidesi olarak yükselmeye devam etmektedir ve edecektir" diye konuştu.

Ayrıca, Türkiye'nin, Suriye ve Irak'taki istikrarsızlıktan beslenen DEAŞ, PKK, PYD, YPG gibi bölgenin en kanlı terör örgütleriyle mücadele içinde olduğunu kaydeden Milletvekili Karayel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"DEAŞ'ın sınırlarımıza yönelik saldırılarına karşı Fırat Kalkanı harekâtıyla gerçekleştirilmiştir. 15 Temmuz'da gerçekleştirmek istenen, milli eğemenliğimize, demokrasimize, yönelik darbe teşebbüsüne kalkışan FETÖ terör örgütü ilemücadelemize küresel ölçekte kararlılıkla devam etmekteyiz. Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi "DEAŞ'ı icat eden kimse, PYD'yi kuran da odur. PYD'yi parlatan kimse, Kuzey Irak yönetimi'ni bağımsızlık ilanına sürükleyerek Irak'ın istikrarsızlığını derinleştirmek isteyen de odur. Suriye bağlamında Rusya ve İran ile Astana toplantılarından olumlu sonuçlar alınmış, ateşkes pekiştirilmiştir, Rusya Federasyonu ile ilişkilerimizi de olumlu bir zemine oturtulmuştur. AB ilişkilerinde Türkiye'nin nihayi ve stratejik hedefi AB'ye tam üyeliktir. AB ile katılım süreci devam etmektedir. Ayrıca Çin Halk Cumhuriyet'inin öncülük ettiği "Kuşak ve Yol" olarak adlandırılan girişimleri,ile modern ipek yolu'nun hayata geçirilmesinin bölgesel kalkınma, istikrar, refah, kültürel etkileşim ve milletlerimizin temasın artması açısından olumlu sonuçları olacağını düşünmekteyiz."

Milletvekili Karayel son olarak, Körfez bölgesinde, Balkanlar da, Kafkasya da, Orta Asya Cumhuriyetleriyle, Asya, Latin Amerika ve Afrika ülkeleriyle işbirliğini geliştirmek için üst düzey temaslar gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber